left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Aiudenilor le-au suras florile

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Aiudenilor le-au suras florile

Mesajde robilix » Mar Mai 10, 2011 8:35 am

Ziarul Unirea - 10 mai 2011

Aiudenilor le-au surâs florile

Sute de aiudeni au venit la finele săptămânii trecute în Piaţa Roma, în ciuda vremii friguroase, ca să vadă expoziţia cu vânzare de flori şi mobilier de grădină. Aflată la a doua ediţie, manifestarea expoziţională “Surâsul florilor” a reunit peste 10 producători din zona Aiudului. Cei care au alungat însă vremea urâtă şi au creat o atmosferă caldă, primăvăratică, au fost preşcolarii şi elevii din Aiud, care au prezentat un program artistic de excepţie, spre deliciul tuturor spectatorilor. Pe treptele Bisericii Greco-Catolice s-au perindat dansatori şi cântăreţi de muzică populară, au fost prezentate recitaluri de chitară şi dansuri sportive, alături de programul Cercului de chitară şi muzică folk al Centrului Cultural “Liviu Rebreanu. Mulţumiţi de succesul exponatelor lor în rândul vizitatorilor, producătorii au promis că vor participa şi la “Festivalul Primăverii”, care va avea loc pe str. Iuliu Maniu din Aiud, la sfârşitul acestei săptămâni.
“Le mulţumesc producătorilor şi nu în ultimul rând grădiniţelor şi şcolilor din Aiud care, la fel ca de fiecare dată, ne-au fost parteneri de nădejde. Îi felicit pe toţi cei care, în ciuda vremii friguroase, au venit la această expoziţie onorând cu prezenţa lor florile, dar şi copiii care au dat ce e mai bun pentru ca lumea să se simtă bine. A fost o expoziţie de succes, pe care intenţionăm să o mai organizăm, mai ales că există foarte mulţi oameni interesaţi de flori, evenimentul acesta fiind cea mai bună ocazie pentru ei să le admire şi chiar să şi le ducă acasă”, a declarat primarul Horaţiu Josan. (R.G.)
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |