left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Ajutoare pentru "laptarii" din zonele defavorizate

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Ajutoare pentru "laptarii" din zonele defavorizate

Mesajde robilix » Vin Ian 14, 2011 10:13 am

Monitorul de Alba - 14 ianuarie 2011

Ajutoare pentru “laptarii” din zonele defavorizate
Autor: Cristi FLESCHIN

Reprezentantii Institutiei Prefectului judetul Alba au precizat, in cursul zilei de ieri, ca termenul limita pentru depunerea cererilor pentru ajutoarele specifice acordate producatorilor de lapte din zonele defavorizate, finantate din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA) este 21 ianuarie. Aceleasi surse au aratat ca beneficiarii sint crescatorii de vaci de lapte, persoane fizice sau juridice detinatori de cota de lapte. Solicitantii trebuie sa depuna cererea aferenta fiecarei exploatatii la centrele APIA pe a caror raza teritoriala se afla exploatatia.
“Conditiile de eligibilitate sint dupa cum urmeaza: efectivul de vaci de lapte pentru care se solicita ajutor financiar sa fie înscris în Registrul National al Exploatatiilor si sa fie mentinut în exploatatie pe perioada derularii schemei; exploatatiile trebuie sa fie localizate în zonele defavorizate stabilite prin Anexa 4A din Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR); ajutorul specific se acorda pentru un efectiv cuprins între 2 si maximum 15 capete vaci de lapte”, au precizat reprezentantii Executivului judetean.


Tot ei au mentionat ca persoanele fizice care au depus cerere de plata în prima etapa sau a doua etapa de depunere si nu s-au autorizat potrivit O.U.G. nr. 44/2008 cu modificarile ulterioare, nu vor depune o noua cerere; cererea initiala depusa ca persoana fizica va fi reverificata si acceptata la plata cu respectarea conditiilor de eligibilitate.


“Începind de astazi, 14 ianuarie, cererile se vor primi în toate centrele locale APIA Alba, din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cîmpeni si Sebes si la Centrul judetean Alba, în intervalul orar 8.00-16.00. Modelul de cerere a fost trimis si primariilor pentru a-l pune la dispozitia solicitantilor”, au mai adaugat reprezentantii institutiei amintite.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |