left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

"Balul Farsangului" are propria "carte de identitate"

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

"Balul Farsangului" are propria "carte de identitate"

Mesajde robilix » Lun Feb 07, 2011 10:52 am

Ziarul Unirea - 7 februarie 2011

La "majoratul" Serviciului de Ajutor Maltez Aiud,
“Balul Fărşangului” are propria “carte de identitate”

La acţiunea caritabilă s-au strâns câteva zeci de mii de lei
Salonul Georgia (fosta Cantină IMA) a găzduit sâmbătă, 5 februarie 2011, “Balul Fărşangului”, eveniment monden în scop caritabil organizat de Filiala Aiud a Serviciului de Ajutor Maltez din România (SAM) şi Primăria Aiud. Prin eforturile organizatorilor şi ale colaboratorilor lor, manifestarea a ajuns la cea de-a XIV-a ediţie în anul în care se împlinesc 18 ani de la înfiinţarea Filialei Aiud a SAMR Aiud şi două decenii de existenţă a Serviciul de Ajutor Maltez din România, reprezentat la balul caritabil maltez de la Aiud de de secretarul general Juja Barla.
Gazdele evenimentului au fost inimoasele voluntare malteze, în frunte cu Fari Palko Ilona, preşedintele filialei aiudene a SAMR, “patroană a balului”, împreună cu primarul Aiudului, Horaţiu Josan, şi Arpad Ladanyi, şeful Gărzii Financiare din România. La acţiunea caritabilă a fost prezentă lumea bună din Aiud, dar şi invitaţi din Alba Iulia, alături de partenerii lor de viaţă: viceprimarul Adalbert Krecsak, consilierii locali, fostul preşedinte al CJ Alba, Eugen Popa, ex-prefectul Cosmin Covaciu şi fostul subprefect Romul Popa, oameni de afaceri, politicieni, intelectuali, reprezentanţii unor instituţii publice şi funcţionari din administraţia locală, etc. De asemenea, a fost prezentă o delegaţie liberală din Alba Iulia, formată din vicepreşedinţii PNL Alba – Simone Albani şi Florin Roman, şi vicepreşedintele organizaţiei municipale – Rareş Buglea.
Scopul balului a fost strângerea de fonduri pentru finanţarea unor programe filantropice avându-i ca beneficiari pe bătrânii nevoiaşi, familii sărace şi copiii din familiile dezorganizate (de exemplu, anul trecut s-a asigurat pâinea cea de toate zilele pentru 40 de persoane, zi de zi).
Pentru aceasta, pe lângă masa festivă, maltezii au pregătit un program artistic, o licitaţie, o tombolă cu jucării şi o seară dansantă, în acompaniamentul formaţiei “Back in time”, venită tocmai din Sf. Gheorghe. În deschiderea spectacolului prezentat de apreciatul om de radio aiudean Cezar Firu, au dansat perechile de “miri” de la Colegiul Naţional “Bethlen Gabor” (instructori Trudi şi Zoltan Lorincz), “Michael Jackson” în persoana lui Cristian Buda, membrii Clubului de Dans Sportiv “Dance to sunrise” (instructor Vasile Vlad), cu concursul campionilor naţionali Roxana şi Lehel, iar Corul “Doruleţ” Ocna Mureş, condus de prof. Eva Forika, a interpretat o salbă de romanţe. Cu acest prilej, Elena Covaciu, patroana firmei IPEC Alba Iulia, a primit premiul pentru cea mai generoasă filantroapă. La finalul acţiunii caritabile s-au strâns câteva zeci de mii de lei din partea darnicilor participanţi, urmând să continue programul de anul trecut.
Robert GHERGU
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |