left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Biroul de presa PSD il da in vileag pe Liviu Octavian Rusu

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Biroul de presă PSD îl dă în vileag pe Liviu Octavian Rusu

Mesajde robilix » Vin Ian 30, 2004 1:14 pm

Ulpia Jurnal - 29 ianuarie 2004

Biroul de presă al PSD îl dă în vileag pe Liviu Octavian Rusu

Simulacrul de replicã dat publicitãtii de cãtre PSD Aiud nu face decât sã confirme groaza care-l macinã pe Liviu Octavian Rusu si pe membrii partidului aflat momentan la conducerea municipiului Aiud. Nefiind obisnuiti sã fie sanctionati în mod public si absolut democratic, pesedistii cautã isterie si panicã acolo unde nu e, în speranta cã nu numai ei transpirã abundent la gândul votului de blam, pe care îl va acorda, inevitabil, electoratul aiudean.

Declaratia PSD desconspirã, fãrã voie probabil, minciuna gogonatã a lui Liviu Octavian Rusu. Domnia sa a afirmat cã, pânã în anul 2000 nu a existat canalizare în Aiud. PSD vine si îl plezneste peste gurã, declarând cã lucrãrile la statia de epurare si la canalizarea orasului au fost demarate de cãtre profesorul Vasile Crisan, primarul Aiudului între 1992 si 1996. Ce sã mai înteleagã aiudeanul, stimati domni, din aceste afirmatii contradictorii, provenite din sânul PSD-ului?

Multumitã comunicatului de presã al PSD, Liviu Octavian Rusu riscã sã piardã bruma de credibilitate pe care o mai avea în rândul aiudenilor, întrucât minciuna domniei sale a fost spulberatã chiar de partidul al cãrui candidat va fi probabil, la alegerile locale din iunie. Primarul Rusu a fost pus la zid, ce-i drept de o altã falsificare grotescã a adevãrului, care a devenit politica de partid a PSD, lucru dovedit de însusi materialul de presã înglobat cu greu de acesta.

Liviu Octavian Rusu si acolitii sãi ignorã termenul de democratie care garanteazã dreptul inviolabil la opinie si la sanctionarea unei clase politice sau a unui politician atunci când manifestã cu pregnantã un comportament nedemn. Mihai Horatiu Josan si PNL Aiud nu au preluat atitudinea blasfemicã si jignitoare a PSD-ului si nu au proferat calomnii si minciuni la adresa lui Liviu Octavian Rusu, în virtutea respectului pe care liberalii, alãturi de Mihai Horatiu Josan, îl poartã aiudenilor. Tocmai din acest motiv, PNL Aiud nu a fãcut decât sã exprime opinia colectivã a aiudenilor, care opinia colectivã a aiudenilor, care ar fi trebuit consideratã sacrã de cãtre pesedistii aflati actualmente la conducerea municipiului. În schimb acestia catalogheazã pãrerea aiudenilor drept atac disperat si furibund, limbaj suburban, ce denotã panicã si isterie. Aveti dreptate stimabililor! Aiudenii sunt disperati si furibunzi, la gândul cã opinia lor nu conteazã pentru domniile voastre, cã vietile lor amãrâte si buzunarele lor goale nu vã intereseazã, cã durerea lor, de a-si vedea copii plecând în alte pãrti în cãutarea unui loc de muncã, nu vã afecteazã si cã nu sunteti deloc preocupati de chinul lor permanent de a-si asigura hrana zilnicã si de a-si plãti facturile zdrobitoare. Aveti dreptate stimabililor! Panica si isteria au pus stãpânire pe toti aiudenii la gândul cã Liviu Octavian Rusu si PSD ar mai putea monopoliza destinele Aiudului încã patru ani, mai ales cã actualul primar si-a exprimat dorinta de a mai conduce încã un mandat, un oras pe care oricum l-a nenorocit. Aiudenii se întreabã probabil câtã sete de sânge mai pot manifesta grofii pesedisti, ce i-au stors de energie timp de patru ani cât într-o viatã de om.

Aveti de o mie de ori dreptate, domnilor! Aiudenii simt pe pielea lor, pretul scump pe care trebuie sã-l plãteascã pentru cã s-au lãsat înselati, pret de o secundã hotãrâtoare, de promisiunile voastre mincinoase. Aiudenii plãtesc acum pretul unui oras pustiit, în care somajul si sãrãcia stãpânesc fãrã drept de apel, pentru cã s-au lãsat pãcãliti si de valul denigrãrilor la adresa lui Mihai Horatiu Josan. Domnia sa a pierdut alegerile din 2000 pentru cã numele sãu a fost terfelit si cãlcat în picioare prin proferarea de mizerii si insulte, cu scopul clar de a ascunde incompetenta si neputinta PSDului si al lui Liviu Octavian Rusu. Ne aducem cu totii aminte cum Mihai Horatiu Josan a fost denumit “primarul care promoveazã” sexul, Liviu Octavian Rusu si PSD batjocorind astfel o familie trainicã si frumoasã în care iubirea si respectul reciproc sunt temelie. Mihai Horatiu Josan a temelie. Mihai Horatiu Josan a fost acuzat cã posedã vile si masini, minciunã trãdatã de existenta singurului apartament al familiei Josan din strada Transilvanie. În schimb, acuzatorul sef al lui Mihai Horatiu Josan, Liviu Octavian Rusu a prosperat în timpul mandatului sãu, lucru usor de observat cu ochiul liber.

Liviu Octavian Rusu si PSD par a fi foarte convinsi cã sunt la curent cu ceea ce stiu aiudenii. Din pãcate, afirmatiile lor demonstreazã cã, în fapt, habar nu au ce stiu locuitorii municipiului Aiud, care îsi amintesc foarte bine ce a însemnat un oras frumos, pe calea progresului continuu, cu un strand, care înghite acum banii contribuabililor pentru cã cei aflati acum la putere îsi fac mendrele cu ei, cu un parc municipal frumos amenajat în care pãrintii îsi duceau copiii cu plãcere, cu o piatã agroalimentarã modernã, cu strãzi si trotuare reparate care acum au devenit hârtoape si cu un primar care muncea saptesprezece ore pe zi, dar care nu refuza pe nimeni în audiente si care gãsea o vorbã bunã pentru fiecare. În mandatul Josan, aiudenii au beneficiat de inteligenta, competenta si perseverenta unui primar al tuturor si sunt constienti de acest lucru, în ciuda denaturãrii grosiere a adevãrului la care recurg Liviu Octavian Rusu si partidul sãu. PSD îl considerã pe Mihai Horatiu Josan un personaj de tristã amintire pentru cã existenta si actiunile sale îi demonstreazã cã se poate sã locuim într-un oras mai frumos, mai prosper, mai activ din punct de vedere economic. Prin ceea ce reprezintã, Mihai Horatiu Josan este exact opusul delãsãrii si atitudinii impasibile a primarului actual. Mihai Horatiu Josan le aduce permanent aminte cã Liviu Octavian Rusu si celor din PSD cã au stat patru ani fãrã sã-si cunoascã cetãtenii si fãrã sã le împlineascã nevoile. În timpul mandatului Josan, tinerii nu au abandonat Aiudul tocmai pentru cã acest oras, acum în paraginã, le oferea perspective. Pentru propria dumneavoastrã informatie, desi suntem siguri cã o stiati deja, aiudenii îl regretã pe cã o stiati deja, aiudenii îl regretã pe Mihai Horatiu Josan, blestemând în acelasi timp promisiunile PSD-ului cãrora le-au dat crezare într-un moment trecãtor de
slãbiciune.

În ceea ce priveste trecerea lui Mihai Horatiu Josan la PNL Aiud, eram convinsi cã nu veti fi niciodatã capabili sã întelegeti asemenea gest. Pentru cã voi nu veti sti niciodatã ce înseamnã sã pui interesul si dorintele aiudenilor mai presus de orice alt crez si nu veti întelege în veci ce înseamnã o simbiozã a valorilor. Pesedistii încearcã iarãsi sã spele creierele cetãtenilor si sã bãlãcãreascã numele lui Mihai Horatiu Josan si al PNL Aiud pentru cã stiu cã nu întelege nici mãcar sensul cuvântului polemicã, asemãnând liberalii cu anumite rase sau etnii, afirmatie care ostracizeazã în mod gratuit unii membri ai colectivitãtii noastre si care, oricum ar fi, nu trebuie jigniti în asemenea hal, cel putin nu într-o societate democraticã a valorilor în care drepturile omului sunt respectate.

Aiudenii stiu foarte bine cã Mihai Horatiu Josan si membrii PNL Aiud le apartin în întregime. Aiudenii sunt sursa de energie a acestor oameni si scopul actiunilor lor de zi cu zi. Acesta este motivul pentru care Liviu Octavian Rusu si PSD Aiud vor lovi în continuare în Mihai Horatiu Josan si în PNL Aiud, îi vor scuipa si îi vor batjocori asa cum au fãcut si în 2000, cu atât mai mult cu cât valoarea lor face notã discordantã cu posibilitãtile actualilor conducãtori ai municipiului Aiud.

Domnilor pesedisti, Mihai Horatiu Josan si PNL Aiud îsi exprimã regretul în ceea ce vã priveste. Atitudinea dumneavoastrã denotã carente de comportament, dar si o fatalã eroare de strategie electoralã, din cauzã cã aiudenii au pãtimit destul din cauza conducerii defectuoase a PSD-ului si de aceastã datã nu vã mai înghit minciunile si calomniile. Sunt prea inteligenti pentru a se mai lãsa dusi de valul amãgirilor care nu fac decât sã accentueze gustul amar al deziluziei pesediste.

Biroul de presã al PNL Aiud
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Mesajde JustAngel » Sâm Ian 31, 2004 3:38 pm

Tare subiectul. De actualitate.
Dar sincer m-as fi asteptat ca PNL sa propuna un alt candidat la functia de primar. Mai sunt oameni de baza in PNL care ar merita si care pot sa faca ceva pentru Aiud. (cei vizati se stiu)
Cat despre d-l Josan, il cunosc personal si stiu ca a incercat sa faca tot ce a putut pentru Aiud. Daca cineva se asteapta ca cel ajuns intr-o anumita functie sa nu profite este mai prost decat se crede. Si normal sa incerce sa otina unele beneficii. In ce tara va credeti domnilor? Cumva in Europa? Nu uitati ca suntem mai mult balcanici decat europeni.
Deci "aferim"!
In rest numai bine!
Avatar utilizator
JustAngel
Moderator - aiudeni in strainatate
Moderator - aiudeni in strainatate
 
Mesaje: 245
Membru din: Sâm Mar 29, 2003 3:11 pm
Localitate: Vancouver, Canada

Mesajde arty fact » Dum Feb 01, 2004 11:58 am

Cred ca ambele birouri se infrunta prin acuze, insulte, retorici care scapa din vedere ce e esential. Declaratii cum ca toti aiudenii sunt nemultumiti de conducerea lui x sau y iar sunt lipsite de obiectivitate. Trebuie mereu probe, statistici, cifre, date, sondaje. Ele vor spune mai mult decat orice "talk show" de sambata seara (online sau nu).Acum ca s-au spus toate despre "trecut" sa privim catre viitor. Ce program aduce fiecare si cum il va sustine intru realizare? Altadata ne plictiseam de discursuri si promisiuni vane, mai nou nu se mai fac nici promisiuni, se analizeaza doar trecutul. Prezentul si viitorul nu mai conteaza cata vreme avem un trecut.Candva insa vom avea nevoie de un "recent" trecut de discutat si atunci nu vom mai avea ce discuta, pt ca nu s-a mai facut nimic. :-)
arty fact
Membru Expert
Membru Expert
 
Mesaje: 2275
Membru din: Mie Noi 27, 2002 12:36 am
Localitate: Aiud, Romania


Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |