left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Cistigatori -batuti in cuie-

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Cistigatori -batuti in cuie-

Mesajde robilix » Lun Ian 31, 2011 10:14 am

Monitorul de Alba - 31 inauarie 2011

Cistigatori “batuti in cuie”
Autor: Corneliu Manuel SARBU

Nicoleta Cosarca este noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia, iar Vasile Vultur a devenit manager al unitatii spitalicesti din Aiud. Cei doi au fost declarati cistigatori ai concursului organizat de Consiliul judetean Alba, administratorul celor doua unitati. Daca la Aiud, noul manager isi va continua munca inceputa ca interimar, la Alba Iulia Nicoleta Cosarca va prelua atributiile de la vechiul interimar Doru Dragan.
Examenul structurat pe trei module a reprezentat mai mult decit o simpla formalitate. A constatat pe propria piele vechiul manager al spitalului din Alba Iulia, Doru Dragan, cel care nu a reusit sa treaca de primul pas – examenul grila. Contracandidata sa, Nicoleta Cosarca, s-a descurcat mai bine, obtinind 7,80 la acest test, 8,60 la analiza proiectului de management si 8.80 la interviul de selectie. Cu o medie finala de 8.40, fostul contabil al Centrului de Transfuzii Sangvine din Alba Iulia a devenit asadar noul manager al Spitalului Judetean de Urgente din Alba Iulia. La Aiud, acolo unde un examen similar a fost organizat pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, vechiul interimar, Vasile Vultur, nu a avut nici un contracandidat si nici nu a avut vreo problema in a promova examenul, devenind manager cu drepturi depline.


Tensiuni


Cele doua examene, desfasurate la distanta de 24 de ore, nu au trecut insa fara a genera unele tensiuni. Astfel, desi a intrat in cursa de unul singur si a obtinut o medie de 8,66 Vasile Vultur, a fost nevoit sa faca fata unei campanii in cadrul careia a fost acuzat ca este un fost colaborator al securitatii. Noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie a negat insa acuzatiile. Vasile Vultur este presedintele PD-L Aiud si a lucrat în trecut în domeniul mineritului, ca subinginer la Cariera Poiana Aiudului.


De cealalta parte, asupra Nicoletei Cosarca au planat unele suspiciuni privitoare la activitatea sa de pina acum, iar contracandidatul sau la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Alba, Doru Dragan a atacat si el voalat, declarind ca întrebarile testului s-au axat mai mult pe probleme de contabilitate si au lipsit întrebarile privind managementul sanitar. Dragan nu a depus insa o contestatie, asa ca totul s-a incheiat in momentul in care examenul a trecut in faza a doua.


De altfel, in oras gurile rele dadeau ca sigura aceasta rocada, avind in vedere ca Doru Dragan este considerat omul lui Calin Potor, actualul liberal.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |