|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.
de robilix » Mar Dec 07, 2004 7:58 pm
7 decembrie 2004
Intrebarea:
Ce te motiveaza sa sarbatoresti Craciunul?
Variante de raspuns:
- imi plac cadourile - pastrarea traditiilor - clipele alaturi de familie - din convingere - din conformism - nu sarbatoresc.
Designers are meant to be loved, not to be understood. - Fabien Barral -
-

robilix
- Administrator AiudOnline

-
-
de robilix » Vin Dec 31, 2004 12:10 pm
31 decembrie 2004
Intrebarea:
Cum ai nota pagina AiudOnline pentru activitatea pe anul 2004
Variante de raspuns:
- excelenta - buna - acceptabila - rea - inchideti pagina - nu ma intereseaza
-

robilix

-
-
de robilix » Vin Dec 31, 2004 12:10 pm
in cazul in care votati astept aici sa si motivati raspunsul votat
robert
-

robilix

-
-
de arty fact » Vin Dec 31, 2004 12:50 pm
Se pare ca sunt prima care a votat... "acceptabil". Dezvoltarea site-ului poate fi pozitiva atat timp cat fiecare ramurica are sensul sau.Trebuie incurajate in special acele sectiuni care se refera la Aiud si cei interesati intr-un fel sau altul de oras, de oamenii sai... cu cat devine mai mare site-ul cu atat trebuie sa fie mai aranjat, clasificate rubrici, selectate rubrici altfel cu greu gasesti ce vrei sau obosesti vazand cantitatea de informatii. De pilda eu as reduce "bancuri" la un topic pe forum. Nu e un subiect necesar, original sau legat de Aiud. Se copiaza pur si simplu bancuri de pe alte site-uri specializate in asa ceva. Cineva remarca necesitatea unei regiuni numite "web".Eu am incercat acelasi lucru cand am initiat subiectul de la arte parca, intitulat "Enciclopedia Internet" (acolo fiecare aducea cate un link favorit, se discuta despre cate un site, ceea ce merita vazut, etc)..Panoramele nu tin oare tot de foto? Se pot restrange fie in galerie, fie in atractii turistice. Apoi concursurile ar trebui sa fie toate puse intr-un loc. Daca pt fiecare concurs se deschide cate o sectiune speciala in care se discuta f putin unde se ajunge? Spatiul trebuie f bine impartit si utilizat.
Totul merge inainte, se poate si mai bine (si asta nu inseamna neaparat mai mult!) si nici intr-un caz nu consider ca atata munca ar trebui abandonata sau pagina inchisa. Unele zone sunt mai de interes, altele mai putin, dar si asta e firesc.
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de robilix » Vin Dec 31, 2004 1:18 pm
mersi pentru motivele aduse, insa sunt prea putine pentru o apreciere de mijloc-jos a paginii ...parerea mea bineinteles, dar iti respect votul si ideile. motivatia mea:
multe din motivele tale se refera la forum, la cate un topic/mesaj de pe forum, iar acesta e doar o mica parte din aiudonline ... chiar foarte mica. poll-ul se referea la intregul AiudOnline.
statisticile arata ca nu forumul este cel mai vizitat de pe AiudOnline
referitor la "enciclopedie" exista un "Director AiudOnline", este denumirea folosita pe internet
http://www.aiudonline.ro/director/
de restul ideilor o sa tin cont la noua varianta AiudOnline INSA e nevoie de ajutor, ajutor care e tot mai mic pe timp ce trece .... dar ne descurcam, cei putini care au ramas.
-

robilix

-
-
de arty fact » Vin Dec 31, 2004 2:50 pm
Robi, eu cred ca Aiudonline la faza existenta nu mai are nevoie de foarte mare ajutor. Si asta poate fi o solutie.Pt mine si "Exil" a fost cea mai buna solutie (cu cat depinzi mai mult de altii cu atat vei fi mai stresat de incetarea colaborarilor). Majoritatea muncii tu ai facut-o in fond, nu? Dar te-ai bazat si pe altii. Cine vrea poate sa participe, cine nu...treaba lui. Intrebarea este: poti sa te ocupi total de site? Sau vrei sa fie un site care mereu sa depinda de ajutorul altora? Dupa cum ai vazut si forumul, merge, chiar daca nu mai moderez eu sau altii. Incet, dar merge. Depinde si cat de mult vrei sa obtii. Pt "excelent" trebuie sa fii no.1, ceea ce e f greu si rar se intampla. "Bun" este succesul nu numai obtinut (prin noutate, sa zicem), ci si mentinut. "Acceptabil" este un site care arata bine, a crescut mult, poate fi imbunatatit, dar poate fi lasat sa existe si cu ceea ce are. Un forum care nu e dinamic e mort; un album plin de fotografii sau o fisa continand o multime de aiudeni e ceva care nu se schimba si e f bine asa cum e. Asadar lucrurile stau bine daca asta vrei sa vezi si sa fii optimist. Cand vrei insa absolut totul exista si riscul de a esua sau a obosi...
Tu ce astepti de la Aiudonline? Sa existe sau sa exalte intreaga tara in mod zilnic?
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de ioan » Sâm Ian 01, 2005 4:30 am
AiudOnline a reprezentat pentru Aiud o alternativa si un pas important in (re)definirea culturala a locului si a oamenilor, dar si in comunicarea interactiva in cadrul unei comunitati aiudene, constituite virtual, indiferent de locul in care individul se afla. O alternativa la fel de importanta ca aparitia primelor ziare si publicatii aiudene, in secolele trecute. As fi trecut si radioul , care insa nu a avut acelasi impact cultural (constant) asupra comunitatii aiudene. Dincolo de opinii subiective si/sau obiective, AiudOnline a marcat existenta culturala a multora dintre noi. Cum? Despre acest subiect putem discuta (si) in acest an.
Da, La multi ani in 2005, AiudOnline !
Bine ai venit in 2005, http://www.inter-art.ro
-

ioan
- Membru Expert

-
de robilix » Sâm Ian 01, 2005 11:44 am
Multumesc Ioan, parca ceea ce ai scris este ceea ce am vrut sa aud si eu  , ce bine sau rau a facut AiudOnline pentru aiudeni, in viata lor, sau a aiudului ... si nu ca bancurile sunt unde sunt sau ca panoramele nu sunt in galerie
Interesante definitii a excelent, bun si acceptabilului katy ... hm
Scopul meu a fost ca AiudOnline sa nu "poate fi lasat sa existe si cu ceea ce are" ... in fiecare luna au aparut sectiuni noi, sau publicatii noi.
AiudOnline ARE nevoie de ajutor, mare parte din AiudOnline se bazeaza pe informatii, noutati, stiri, evenimente din Aiud, aceste lucruri trebuie relatate de cineva, nu pot fi eu acolo peste tot. Nu sunt stresat deloc de incetarea nici unei colaborari, ma refeream la colaborari in acest sens, de a primii noutatile aiudene. Sunt cativa carora le pasa, si informeaza prin intermediul AiudOnline. Nu pot decat sa le multumesc pentru activitatea si ajutorul prestat in anul 2004. Puteau sa nu o faca, inafara de satisfactia personala nu au castigat nimic.
Acea lista a aiudenilor a fost nucleul AiudOnline (AiudOnline, pagina aiudenilor de pretutindeni) si pot sa spun ca e una din sectiunile cele mai vizitate... nu pot decat sa ma mandresc ca deja s-au inscris aproape 500 de aiudeni (494 in acest moment).
Dar sunt bine venite toate ideile, eu le adun si unele cu siguranta isi vor gasi locul in viitorul nou AiudOnline.
Ce astept eu de la AiudOnline? Sa fie un loc unde aiudenii sa se simta "acasa" iar cei care vor sa vada Aiudul sa vada ca avem ce arata si cu ce sa ne mandrim si ca in Aiud se intampla multe.
Un an nou cat mai fericit pentru toata lumea si sa fie un an mai bun pentru toti .... si bineinteles si pentru AiudOnline
La Multi Ani
robi
-

robilix

-
-
de arty fact » Sâm Ian 01, 2005 6:47 pm
Robi, nu vreau sa supar prin opiniile mele, dar nici sa scriu doar ceea ce place a fi auzit (de ce mai e poll altfel?). Tu ma stii astfel. Asadar, mai sus am incercat sa dau cateva sugestii , care in fond pot fi utile(la fel cum am incercat sa-ti spun si despre celelalte site-uri pe care le-ai facut cum ca arata bine, dar daca sunt erori in traducerile in engleza e bine sa le repari... tot pt bunul renume al muncii tale). Si am spus, consider ca Aiudonline si-a marcat loc in istoria Aiudului si ca din acest punct, merge inainte, indiferent ce s-ar intampla (asta e o calitate). Oricum ai lua-o, s-a facut ceva si asta conteaza. Fiecare ne stabilim propriile standarde si obiective. Nu sunt critica numai cu munca altora. Incerc sa fiu cel putin la fel de atenta si fata de ceea ce lucrez eu si tin sa marturisesc nu sunt adesea atat de multumita pe cat incerc s-o arat public.
Mult succes cu site-ul si un An Nou fericit tuturor!
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de robilix » Sâm Ian 08, 2005 12:48 pm
cei care votati sa inchidem pagina, ... curaj, spuneti-ne si motivul ... adevarul nu trebuie sa doara
daca aduceti motive intemeiate ... poate inchidem 
-

robilix

-
-
de robilix » Mie Ian 26, 2005 11:02 am
multumesc celor care au votat si mai ales celor care si-au si motivat votul
-

robilix

-
-
de robilix » Mie Ian 26, 2005 11:03 am
26 ianuarie 2005
Intrebarea:
Care din publicatiile online le citesti?
Variante de raspuns:
- pagini aiudene - aiudul literar - inter-art online - fara necunoscute - toate - nici una
-

robilix

-
-
de falconetti » Mie Ian 26, 2005 11:19 pm
Nu trebuie sa inchizi nimic cred ca ai facut o treaba f. buna si f. complexa
-
falconetti
- Nou venit!!!

-
de falconetti » Mie Ian 26, 2005 11:29 pm
Cam de la 12 ani ar trebuii sa fie introdusi deoarece cu inceputul adolescentei si expusi la televizor incep tot felul de intrebari in mintea lor.Depinde si unde traiesc.Societatea dicteaza anumite lucruri .
-
falconetti
- Nou venit!!!

-
de falconetti » Mie Ian 26, 2005 11:37 pm
robilix scrie:25 decembrie 2003
Intrebarea: Unde iti petreci sarbatorile de iarna?
Variante de raspuns: - in familie - cu prietenii - intr-un loc romantic - la servici - nu-mi place iarna
Eu perec cu familia si prietenii pt. ca prietenii sint familie.
-
falconetti
- Nou venit!!!

-
de robilix » Lun Feb 14, 2005 2:58 pm
14 februarie 2005
Intrebarea:
Ti-ai impresionat perechea de Sf. Valentin cu:
Variante de raspuns:
- clipe de neuitat - un mic cadou - un sarut - nu sarbatorim - sunt singur
-

robilix

-
-
de claudiu » Mie Feb 16, 2005 9:58 pm
Uhhh asa multi burlaci? 
"The only thing that ever really frightened me during the war was the U-BOAT peril" -Sir W.Churchill
-

claudiu
- Membru Expert

-
-
de robilix » Dum Apr 10, 2005 6:45 pm
10 aprilie 2005
Intrebarea:
Ati lucrat vreodata "la negru"?
Variante de raspuns:
- da, a fost singura solutie - da, nu depind de legile altora - nu, nu am fost pus in situatie - nu, e ilegal si imoral
Ultima oară modificat de robilix pe Joi Mai 05, 2005 9:23 am, modificat 1 dată în total.
-

robilix

-
-
de the_virus » Lun Apr 25, 2005 12:36 am
Pai,parerea mea e ca nu este un oras poluat prea tare incat acest fapt sa ridice mari probleme.Poluare exista si in Aiud ,datorita traficului si industriei desfasurate imprejurul localitatii.In schimb aceasta poluare este compensata de pozitia geografica a Aiudului,in apropierea zonei montane, a Apusenilor.Intr-adevar Valea Aiudului arata dezastruos(in sensul ca multe deseuri sun deversate in vale),dar se pare ca autoritatile raman nepasatoare la aceste probleme (sau nu?).Ar trebui sa se ia masuri rapide in privinta aceasta,in Aiud se strica tot peisajul superb al vaii de mai in sus(ma refer Poiana Aiudului,Valisoara,Valea Inzelului).
AR TREBUI MAI MULTA IMPLICARE!
-
the_virus
- Nou venit!!!

-
-
de robilix » Joi Mai 05, 2005 9:25 am
5 mai 2005
Intrebarea:
Ce ati prefera sa admirati in parculetul din fata primariei Aiudului?
Variante de raspuns:
- statuia lui George I al Angliei - statuia unui erou "mai" aiudean - o fantana arteziana - un monument modernist - nimic - altceva
-

robilix

-
-
Înapoi la Articole, publicatii, ziare