left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Doar 7 autovehicule nu au norma de casare indeplinita

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Doar 7 autovehicule nu au norma de casare indeplinita

Mesajde robilix » Joi Feb 24, 2011 12:30 pm

Ziarul Unirea - 24 februarie 2011

arc auto depăşit la Penitenciarul Aiud
Doar 7 autovehicule nu au norma de casare îndeplinită

La Penitenciarul Aiud situaţia nu e prea roz în ceea ce priveşte parcul auto. Conform informaţiilor extrase din bilanţul pe anul trecut al unităţii de încarcerare, parcul auto este foarte îmbătrânit, astfel că din totalul de 23 autovehicule, 10 autovehicule au un rulaj de peste 200.000 km, 6 autovehicule un rulaj de peste 100.000 km şi doar 7 autovehicule nu au norma de casare îndeplinită. Cu toate acestea însă Compartimentul Auto a reuşit, în mare măsură, să asigure la cererea sectorului operativ sau administrativ, mijloacele de transport solicitate, în limita prevederilor tabelei de înzestrare şi a ordinelor în vigoare. Întreaga activitate s-a bazat pe stabilirea şi luarea măsurilor de eficientizare a exploatării mijloacelor de transport din dotare. În aşa condiţii, pe parcursul anului trecut s-a reuşit înregistrarea unui coeficient de utilizare a parcului de aproximativ 75%.
Au fost efectuate inspecţiile tehnice periodice ale autovehiculelor din dotarea unităţii la termenele scadente, astfel încât să fie eliminată posibilitatea de producere a evenimentelor rutiere. 60% din autovehicule au fost respinse la prima inspecţie, astfel că au fost necesare reparaţii pentru readucerea maşinilor la parametrii prevăzuţi în normativele tehnice şi obţinerea avizelor. “În cursul anului 2010, s-au aprovizionat piese de schimb în valoare de 14.302 lei din care în procesul de reparaţie s-au consumat piese în valoare de 7105,94 lei, în magazie existând un stoc în valoare de 55.789 lei datorat în mare parte pieselor de schimb atipice. La capitolul materiale cu caracter funcţional, s-au aprovizionat diverse bunuri, în procesul de întreţinere a autovehiculelor fiind folosite materiale în valoare de 7954,97 lei, în magazie existând un stoc în valoare de 21.496 lei”, se precizează în materialul de bilanţ.
Pe parcursul anului trecut au fost efectuate de către Penitenciarul Aiud misiuni ce au însumat un număr de 250.305 kilometri efectivi, peste 90% din misiuni fiind de transport ppl la instanţe şi transfer. (L.I.)
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |