left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Eroii ISU Alba au fost rasplatiti de Ziua Protectiei Civile

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Eroii ISU Alba au fost rasplatiti de Ziua Protectiei Civile

Mesajde robilix » Mie Mar 02, 2011 10:37 am

Ziarul Unirea - 1 Martie 2011

Eroii ISU Alba au fost răsplătiţi de “Ziua Protecţiei Civile”

Ieri, 28 februarie, la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a avut loc ceremonialul militar prilejuit de a 78-a aniversare a “Zilei Protecţiei Civile”, eveniment la care a participat efectivul ISU Alba, în frunte cu col. Dorel Sofica – inspector-şef şi adjuncţii lui, lt. col. Cornel Oprişa şi lt. col. Felix Pintea. De asemenea, au ţinut să fie prezenţi prefectul Ştefan Bardan, şef al protecţiei civile pe judeţ, Alin Cucui – vicepreşedinte al CJ Alba, comandantul Garnizoanei Alba Iulia, col. Marcel Domşa, comandanţi sau locţiitori ai structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor şi ai Ministerului Apărării din judeţul Alba (Poliţie, Jandarmerie, Armată, etc.). În deschidere, col. Dorel Sofica a făcut o trecere în revistă a momentelor care au marcat istoria acestei arme şi a prezentat un scurt bilanţ al activităţii ISU Alba în 2010. El a arătat că greutăţile generate de constrângerile bugetare pot fi compensate printr-o cooperare eficientă, prin împletirea eforturilor cu ale administraţiei locale, în scopul îmbunătăţirii climatului de siguranţă al cetăţenilor judeţului. În alocuţiunea sa, col. Dorel Sofica a amintit şi de proiectul derulat cu Consiliul Judeţean Alba, prin care ISU Alba a fost dotat cu autospeciale, în valoare totală de 4.000.000 de lei, cel aflat în derulare, de 3.000.000 de lei, şi proiectul cu Instituţia Prefectului Alba şi alte instituţii omoloage, de 200 de milioane de lei. Până în 13 septembrie, de “Ziua Pompierilor”, la Sebeş va fi funcţională subunitatea de pompieri militari, care va fi dotată şi cu o ambulanţă SMURD, ca de altfel şi Garda de Intervenţie Câmpeni, aşa cum a promis subsecretarul de stat Raed Arafat. Totodată, se va încerca realizarea noului sediu al Gărzii de Intervenţie Blaj, a cărui execuţie a fost suspendată anul trecut din cauza dificultăţilor financiare, ISU Alba dorind continuarea bunelor relaţii cu primăriile din Alba Iulia şi Aiud.
“Cu prilejul acestei aniversări, adresez sincere felicitări tuturor profesioniştilor inspectoratului, specialiştilor şi inspectorilor în protecţie civilă de la primării şi agenţi economici şi voluntarilor din cadrul SVSU pentru modul exemplar în care structurile cu atribuţii de protecţie civilă şi-au executat misiunile”, a spus col. Dorel Sofica, accentuând că ISU Alba va încerca să se menţină în continuare pe primul loc în topul încrederii populaţiei în instituţiile statului.
După ce lt. col. Cornel Oprişa a prezentat mesajul inspectorului general al IGSU, col. Marcel Sorin Lucaciu, prefectul Ştefan Bardan şi col. Dorel Sofica au înmânat cpt. Mircea Dan brevetul de acordare a însemnului onorific “În serviciul patriei” pentru 15 ani de activitate. De asemenea, pentru activitatea eficientă, calificativele constant foarte bune, precum şi pentru evidenţierea în diferite acţiuni de intervenţie au fost recompensaţi prin citarea prin ordin de zi pe unitate şi adresarea de mulţumiri 6 ofiţeri şi 25 de subofiţeri (din care doi de la SMURD). Ofiţerii sunt mr. Adrian Guia, cpt. Florin Zecheru, cpt. Mircea Dan, cpt. Nicolae Negoiţă (Aiud), lt. Florian Buciuman, lt. Cristian Todor. Apoi, prefectul Ştefan Bardan şi vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui, au felicitat membrii colectivului condus de col. Dorel Sofica, le-au urat să aibă parte de cât mai puţine intervenţii, arătându-şi încă o dată sprijinul pentru activitatea ISU Alba. Activitatea s-a încheiat cu vizitarea expoziţiei de tehnică de intervenţie, pusă la punct de către reprezentanţii inspectoratului. La mulţi ani şi mult succes în tot ceea ce întreprindeţi! (R.G.)
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |