left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Impozitele pe cladiri si terenuri nu cresc nici anul ...

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Impozitele pe cladiri si terenuri nu cresc nici anul ...

Mesajde robilix » Vin Iul 02, 2010 6:04 pm

Ziarul Unirea - 30 iunie 2010

Impozitele pe clădiri şi terenuri nu cresc nici anul viitor la Aiud
Reducere de 10 la sută pentru firmele care-şi plătesc taxele integral

În ultima şedinţă, Consiliul Local Aiud a aprobat proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelului taxelor şi impozitelor locale pe anul 2011, propus de către primarul Horaţiu Josan, a anunţat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al municipalităţii aiudene.
Conform proiectului, taxele şi impozitele percepute populaţiei pentru clădiri şi terenuri rămân neschimbate şi anul viitor, singurele modificări fiind cele stabilite de Guvern în toamna lui 2009, când impozitele şi taxele au fost majorate cu 20 la sută. Pe lângă bonificaţia tradiţională de 10 la sută care se acordă persoanelor fizice care îşi achită integral până la data de 31 martie taxele şi impozitele datorate bugetului local pe anul respectiv, Consiliul Local Aiud a aprobat şi propunerea primarului de a institui o reducere similară şi în cazul agenţilor economici.
"Agenţii economici au nevoie de sprijin din partea autorităţilor locale atât cât se poate, mai ales într-o perioadă de criză, pe care o vom resimţi cu siguranţă şi anul viitor, şi cu atât mai mult într-un context economic falimentat practic prin măsurile luate de Guvern. În loc să vină cu un plan de măsuri pentru relansarea economică, actualul guvern nu mai ştie de unde să facă rost de bani, fără să renunţe la perdelele cu cristale Swarowski şi la celelalte bazaconii pe care ministerele şi le achiziţionează în continuare. Agenţii economici, loviţi şi ei de creşterile de taxe impuse de Guvern, au aşadar nevoie de un sprijin, cât ar fi el de mic, din partea autorităţilor locale, astfel că această reducere de 10 la sută este cu siguranţă binevenită pentru fiecare întreprinzător aiudean", a argumentat primarul Horaţiu Josan.
Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2011 beneficiază de o reducere de 10 la sută la plata impozitelor şi taxelor locale persoanele fizice şi agenţii economici care îşi achită integral obligaţiile la bugetul local aferente anului viitor până în data de 31 martie 2011. Robert GHERGU
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |