left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Judetul Alba: Variante ocolitoare pentru drumurile inchise

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Judetul Alba: Variante ocolitoare pentru drumurile inchise

Mesajde robilix » Mar Ian 25, 2011 10:13 am

Monitorul de Alba - 25 ianuarie 2011

Judetul Alba: Variante ocolitoare pentru drumurile inchise
Autor: Mihaela MORARU

Traficul rutier, in judetul Alba, s-a desfasurat si ieri destul de dificil, in conditii de iarna, insa nu s-au semnalat drumuri blocate. Reprezentantii Consiliului Judetean Alba au reamintit ca, pina in 15 martie, mai multe portiuni de drum vor fi inchise circulatiei si au prezentat lista cu varianta ocolitoare pentru fiecare dum.


Aceste sectiuni de drumuri judetene sint foarte putin circulate si sint situate in zona montana sau in zone accidentate, iar beneficiul redus nu justifica sumele mari care ar trebui cheltuite pentru deszapezirea lor.
Pentru DJ 106 H: Ighiu - Ighiel - Necrilesti - Intregalde, inchis intre localitatile Ighiel si Necrilesti, varianta ocolitoare este DJ 107 K, cu acces din DN 1 prin localitatea Galda de Jos.


Pentru DJ 107 K: Galda de Jos - Poiana Galdei - Intregalde - Ghioncani - DJ 107 I, inchis intre Valea Mlacii si Valea Tupilor, varianta ocolitoare este DJ 107 I, cu acces din DN 74 prin localitatile Bucium si Mogos
Pentru DJ 107 I: Aiud - Rimet - Geogel - Valea Barnii - Mogos - Bucium - DN 74, inchis intre localitatile Geogel si Cojocani, varianta ocolitoare este DJ 107 I, cu acces din DN 1 (Aiud) si DN 74, prin localitatile Bucium si Mogos.
Pentru DJ 670 C: Sasciori - Dumbrava - Cilnic, inchis intre localitatile Dumbrava si Cilnic, varianta ocolitoare este DJ 106 F, cu acces din DN 1.
Pentru DJ 704: DN 7 - Vinerea - Cugir - Sureanu - Prigoana - Valea Mare - DN 67C, inchis intre limita extravilanului orasului Cugir si Luncile Prigoanei, varianta ocolitoare DN 67C, cu acces din DN 1 (Sebes).
Pentru DJ 704 A: DN7 - Pianu de Jos - Pianu de Sus - Strungari - Rachita - DN 67C, inchis intre localitatile Strungari si Rachita, varianta ocolitoare DN 67C, cu acces din DN 1 (Sebes)


Pentru DJ 705 F: lim. jud. Hunedoara - Cabana Prislop - Cugir inchis intre limita cu judetul Hunedoara si Cugir, varianta ocolitoare DJ 704, cu acces din DN 7. Aceeasi varianta ocolitoare este valabila si pentru DJ 705 G: limita judet Hunedoara - Cugir, inchis pina la limita extravilanului orasului Cugir.
Pentru DJ 750 C: Salciua de Sus - Valea Larga - Ponor - Rimet - Valea Manastirii - Stremt - Teius, inchis intre Valea Larga si Valea Manastirii, varianta ocolitoare pe DJ 750 C, cu acces din DN 1 (Teius) si DN 75 (Salciua) sau varianta din DJ 107 I, cu acces din DN 1 (Aiud).


Mult nisip pe drumuri


Pe de alta parte, reprezentantii CJ Alba au anuntat ca echipele Societatii de Drumuri si Poduri intervin pe circa 50 de sectoare de drum judetean pentru combaterea poleiului si a caderilor de zapada, folosind utilaje cu lama si material antiderapant. Numai in zilele de week-end, pe drumurile judetene au fost imprastiati peste 900 de metri cubi de material antiderapant.
“Recomandam conducatorilor auto sa isi echipeze corespunzator mijloacele auto, cu cauciucuri de iarna si lanturi antiderapante, sa adapteze viteza conditiilor de drum, sa circule cu luminile de intilnire aprinse si sa manifeste atentie sporita in deplasare”, au mai tinut sa precizeze reprezentantii CJ Alba.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |