left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

La Aiud, al X-lea Bal de Caritate Maltez

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

La Aiud, al X-lea Bal de Caritate Maltez

Mesajde robilix » Mar Feb 10, 2004 11:17 am

Ulpia Jurnal - 7 februarie 2004

“Ajutã-ne sã putem ajuta”
La Aiud, al X-lea Bal de Caritate Maltez


La Aiud, Serviciul de Ajutor Maltez ia bani de la bogati, pentru a-i ajuta pe sãraci. Cu grijã, încet dar sigur, din banii bogatilor, numai în anul 2003, au fost ajutati peste 3.400 de copii, bãtrâni si... detinuti din Penitenciarul aiudean.

Pentru strângerea fondurilor necesare, astãzi, 7 februarie a.c. sub patronajul domnului Eugen Popa, presedintele Consiliului Judetean Alba si a sena-torului Puskás Bálint, presedintele SAM din România, va avea loc în scopul obtinerii unor sume de bani, cel de-al X-lea “Bal de Caritate Maltez”.

“Din banii obtinuti pe biletele de participare, donatii sau din tombola ce se va desfãsura sperãm sã derulãm o bunã parte din proiectele propuse pentru anul acesta”, ne-a declarat doamna Fari Palco Ilona, presedinte a SAM Aiud.

Doamna Fari ne-a mai informat cã numai în anul trecut prin donatii, spon-sorizãri si alte actiuni de strângere de fonduri SAM Aiud a reusit sã acorde aju-tor la peste 3.400 de per-soane aflate în dificultate.

“Din banii strânsi am reusit sã organizãm peste 35 de actiuni de caritate axându-ne în special pe copii si familii aflate în dificultate financiarã. Am asigurat necesarul de îmbrãcãminte pentru peste 330 de familii, am fãcut aprovizionarea cu alimente a unor bãtrâni singuri si am oferit alimente pentru marile sãrbãtori religioase atât populatiei cât si detinutilor”, ne-a declarat doamna Fari.

În atentia SAM Aiud se aflã tinerii gãzduiti de cele douã “Case ale Sperantei” si în special copiii, pentru care sunt alocate o mare parte din fondurile strânse în balul de caritate, anul tre-cut în colaborare cu profe-sor Cristina Toaca Olievschi de la Clubul Elevilor Aiud reusindu-se organizarea unei tabere de creatie plasticã la Rimetea.

“Cred cã este una dintre cele mai reusite actiuni ale noastre. De astfel de copii talentati noi ne ocupãm de mult. Chiar am avut o expozitie cu vânzare cuprinzând lucrãrile lor în Germania. Banii au fost folositi pentru ajutorarea colegilor lor”, ne-a mai declarat doamna Fari. Membrii SAM Aiud spun cã astãzi când ei împlinesc un deceniu de când au fãcut primul bal de caritate, sperã ca prezenta celor invitati sã fie cu mult mai mare iar generozitatea lor mai con-sistentã, conform deviziei “Ajutã-ne ca sã putem ajuta”.Dorel LAZÃR
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |