left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Liberalii acuza guvernarea portocalie ca extermina bolnavii

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Liberalii acuza guvernarea portocalie ca extermina bolnavii

Mesajde robilix » Mie Apr 27, 2011 8:49 am

Ziarul Unirea - 27 aprilie 2011

Liberalii acuză guvernarea portocalie că extermină bolnavii şi pensionarii

Aşa cum am mai precizat, “războiul PD-L” împotriva cetăţenilor judeţului Alba continuă cu etapa reducerii numărului de paturi din spitalele orăşeneşti, cu “dedicaţie” pentru primarii PNL. Deşi am aşteptat câteva răspunsuri din partea prim-secretarilor PD-L nu am primit încă niciunul. De aceea, în dubla calitate de vicepreşedinte al unui partid responsabil şi aceea de consilier judeţean, în numele câtorva zeci de mii de cetăţeni revin cu întrebările adresate conducerii PD-L-iste a judeţului Alba:
1. Care este criteriul care stă la baza reducerii numărului de paturi în afara criteriului PD-L: “ne răzbunăm pe toţi cei care nu ne-au votat”?
2. Ce a discutat prim-secretarul PD-L, Sorin Bumb, la Ministerul Sănătăţii, vizavi de desfiinţarea numărului de paturi de la spitalul Aiud? Asta în contextul iubirii nemărginite, dar foarte interesate, a fruntaşului PD-L Bumb pentru municipiul Aiud. Dragostea este aşa de mare încât domnul Bumb ar putea să taie respiraţia municipiului, începând cu spitalul municipal.
3. Este adevărat că la insistenţele conducerii PD-L, reprezentate de prim-secretarul partidului, Sorin Bumb ca trimis special al domnului Ion Dumitrel, s-a hotărât ca cele 153 de paturi ce vor fi desfiinţate la nivel de judeţ să fie din spitalele din Cugir, Aiud şi Câmpeni?
Îi solicit domnului Bumb să-şi asume aceste responsabilităţi şi iniţiative şi să informeze cetăţenii judeţului asupra viziunii sale privind desfiinţarea paturilor din spitalele judeţene.
În acelaşi context, al bătăliei PD-L împotriva sănătăţii poporului român şi referitor la desfiinţarea spitalului din Ocna Mureş, informăm opinia publică că au fost aruncaţi în stradă peste 100 de oameni într-un oraş şi aşa adus la sapă de lemn de către guvernul Băsescu-Udrea-Boc.
Datorită faptului că spitalul din Ocna Mureş se află în subordinea Consiliului Local Ocna Mureş şi că nu există o hotărâre a Consiliului Local Ocna Mureş privind desfiinţarea spitalului, considerăm că ordinele emise privind încetarea contractelor de muncă a peste 100 de persoane sunt ilegale şi anunţăm pe această cale că vom sesiza organele competente şi vom oferi asistenţă juridică persoanelor din Ocna Mureş care au căzut pradă acestei politici de distrugere a sistemului de sănătate condusă de către PD-L – UDMR. Ca un exemplu de gândire… profitabilă PD-L-istă vă informez că într-o singură zi cele două ambulanţe din Ocna Mureş au făcut 29 de drumuri către spitalele din Aiud sau Alba Iulia.
Este modul tipic de gândire al unor incompetenţi care se joacă cu sănătatea populaţiei, al unor oameni care au ca singur principiu în politică “să tăiem tot ce putem”.
Informăm opinia publică că datorită presiunilor pe care PNL le-a făcut în legătura cu plata diferenţelor de pensie pentru beneficiarii grupelor I şi a II-a de muncă, în luna aprilie vor fi achitate restanţele pentru un număr de aproximativ 2000 de pensionari. Din cauza incompetenţei conducerii Casei de Pensii Alba, nu toţi cei peste 6000 de pensionari au putut primi aceste drepturi până de Sfintele Sărbători Pascale.
Este încă o dovadă a minciunilor propagandistice promovate de guvernul Băsescu-Udrea-Boc şi încă o demonstraţie că promisiunile făcute de senatorul PD-L, Alexandru Pereş, şi directorul PD-L al Casei de Pensii Alba, dl Nicolae Nartea, au fost minciuni aşa cum întreaga guvernare PD-L este o mare minciună livrată poporului român.
Cerem în mod public rezolvarea cât mai urgentă a restanţelor de plată către pensionarii judeţului Alba, precum şi respectarea legii 262/2010 promovată de PD-L prin furtul votului de către Roberta Anastase, vizavi de respectarea termenului de 45 de zile de la depunerea dosarului de pensionare până la efectuarea plăţii pensiilor.
Din cauza incompetenţei profesionale şi a managementului defectuos promovat, nerespectarea legislaţiei în vigoare, precum şi pentru că este “vuvuzeaua politică” a PD-L-ului minţind în permanenţă pensionarii şi umilind această categorie socială, cerem în mod public demisia imediată a domnului Nicolae Nartea de la conducerea Casei de Pensii Alba.
Vicepreşedinte PNL Alba
Nicuşor Mircea Mihai
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |