left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Polemici intre fostul si actualul primar

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Polemici între fostul si actualul primar

Mesajde robilix » Lun Ian 19, 2004 12:36 am

Ulpia Jurnal - ianuarie 2004

Aiud
Polemici între fostul şi actualul primar


Deşi campania electorală nu a demarat oficial polemicile dintre candidaţii la fotoliile de primar se înteţesc.

Printr-un comunicat remis redacţiei noastre de candidatul PNL Aiud la funcţia de primar al municipiului, inginer Mihai Horaţiu Josan, acesta îl acuză pe actualul primar, Liviu Octavian Rusu, de faptul că “încearcă să găsească scuze pentru incapacitatea de care a dat dovadă, în tentativa sa de a conduce municipiul Aiud din 2000 până acum”.

Comunicatul arată că: “Patru ani de mandat nu sunt suficienţi, mai ales în cazul în care un primar trebuie să îndrepte erorile fundamentale ale predecesorului său” şi că “viitorul primar al Aiudului va trebui să depună un efort consistent în conducerea unui oraş în care domină sărăcia, şomajul şi mizeria” acuzând că “lipsa efectivă a activităţii edilitare a tronat în timpul mandatului Rusu, care fiind bulversat probabil de noua funcţie cu care nu a ştiut ce să facă, în încercarea strategică de a se dezvinovăţi, apelează la nişte argumente subţiri care nu conving pe nimeni”.

Mihai Horaţiu Josan consideră că: “mandatul administrativ 1996-2000, cu nenumăratele sale acţiuni pozitive, vizibile şi palpabile, care au generat progres, este suficient de relevant pentru a combate teoriile hilare cauzate de criza de timp şi de inspiraţie”.
Potrivit comunicatului respectiv Mihai Horaţiu Josan afirmă că: “Patru ani de mandat trebuie să demonstreze măcar perseverenţa şi dorinţa celui ales de a se autoperfecţiona şi de a deservi exclusiv interesele cetăţenilor şi ale comunităţii” precum şi faptul că “Nu este permis ca ignoranţa, incompetenţa şi comoditatea să caracterizeze un conducător, cetăţenii netrebuind fi consideraţi şoareci de laborator, supuşi permanent la experimente, ei trebuind să beneficieze de inteligenţa, munca asiduă, energia celui ales nu de bâjbâielile sale, deoarece în conducere înseamnă a-ţi asuma o mare responsabilitate de care trebuie să fi capabil şi demn”.
Dorel LAZĂR
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |