left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

SAMTID sub semnul intrebarii la Aiud

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

SAMTID sub semnul întrebării la Aiud

Mesajde robilix » Lun Ian 19, 2004 12:38 am

Ulpia Jurnal - ianuarie 2004

SAMTID sub semnul întrebării la Aiud

Municipiul Aiud are toate şansele să nu beneficieze de finanţarea programului SAMTID în vederea reabilitării reţelelor de apă şi canalizare.
Mult mediatizatul şi discutatul program ar putea să nu fie realizabil în municipiul Aiud datorită unor hotărâri de ultimă oră luate de Adunarea Generală a Acţionarilor SC Edil Trans SA.

Convocată în şedinţă de urgenţă la cererea Consiliului de Administraţie, AGA SC Edil Trans SA a hotărât joi, 15 ianuarie a.c., cu unanimitate de voturi “încetarea furnizări oricăror date solicitate pentru programul SAMTID, până ce Consiliul Local Aiud nu hotărăşte rezilierea contractelor de concesiune încheiate între SC Edil Trans SA şi Consiliul local al municipiului Aiud şi eventuala concesionare a activelor de apă şi canalizare la SC APA CTTA Alba Iulia”.

Totodată, AGA a hotărât că nu este de acord cu predarea activelor şi pasivelor aferente reţelelor de apă şi canalizare de la SC Edil Trans SA Aiud către APA CTTA Alba Iulia.

Surse din AGA SC Edil Trans SA Aiud ne-au informat că există temerea ca prin cedarea reţelelor către unicul operator ce tinde să devină SC APA CTTA Alba Iulia există riscul “creşterii aberante a preţului unui metru cub de apă” creştere ce se va datora obligativităţii rambursării sumelor aferente Aiudului în termenul cerut, fapt ce va obliga populaţia la un efort financiar demn de luat în seamă. Mai mult de atât, unii membrii ai celor două organisme de conducere au afirmat că “preţul pentru reabilitarea unui metru liniar de conductă de apă li se pare a fi prea mare, la prima vedere costurile unui metru liniar de conductă reabilitată depăşind de două ori preţul cu care în anul 2003 s-a reabilitat prin forţe proprii porţiuni din reţeaua de apă a municipiului”.
Dorel LAZĂR
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |