left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Spectacol de exceptie organizat de Colegiul National ...

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Spectacol de exceptie organizat de Colegiul National ...

Mesajde robilix » Mie Dec 08, 2010 12:26 pm

Ziarul Unirea - 8 decembrie 2010

La Centrul Cultural "Liviu Rebreanu" Aiud
Spectacol de excepţie organizat de Colegiul Naţional “Titu Maiorescu”

Duminică după-amiază, Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud a găzduit spectacolul de închidere a manifestărilor dedicate “Zilelor Colegiului Naţional «Titu Maiorescu»”, în cadrul căruia elevii liceului condus de prof. Gabriela Gâlea şi-au arătat măsura talentului lor. Într-o sală arhiplină, părinţii, profesorii şi invitaţii de onoare – primarul Horaţiu Josan, viceprimarul Adalbert Krecsac şi Ada Rus, purtătorul de cuvânt al Primăriei Aiud, au asistat la muzică populară şi uşoară, pantomimă, scenete, dans de societate cu 3 perechi afiliate la Clubul “Dance to sunrise” Alba Iulia, dansuri antrenante ale celor mai mici şi, nu în ultimul rând, un concert de colinde, cei 50 de componenţi ai corului oferindu-le părinţilor un CD cu colindele interpretate.
Profesorii colegiului au prezentat sceneta “Ora de dirigenţie”, simulând o parodie despre alegerea viitoarei cariere. De exemplu, Elisabeta Gheţie, profesor de istorie, în calitatea ei de “elevă”, a ales să fie regină, directoarea Gabriela Gâlea a vrut fie o viitoare Elena Udrea a României, dar numai pentru banii pe care-i obţine ministresa, nu neapărat pentru celelalte calităţi oficiale şi neoficiale ale divei. “Eleva” Stela Botezatu, profesoară de matematică, a renunţat la o carieră didactică în favoarea uneia mai bănoase, de fotomodel, iar o învăţătoare a vrut să devină… balerină, în ciuda aspectului fizic care nu o recomanda pentru această profesie. Practic, a fost o parodie cu un final moralizator, adică un final în care povestitorul a accentuat că oricât ar fi de greu, profesorii tot meseria de cadru didactic ar alege-o. Momentul artistic a stârnit hohote de râs şi a smuls ropote de aplauze din partea spectactorilor.
Totodată, au fost decernate diplomele câştigatorilor competiţiei „Care pe care”: 1. clasa a XI-a A (diriginte Elisabeta Gheţie), 2. clasa a X-a C (diriginte Ioana Costea) şi clasa a XI-a D (diriginte Stela Botezatu), 3. clasa a XI-a C (diriginte Andreea Hamorszki).
“Zilele şcolii s-au derulat anul acesta între două repere simbolice: trecut şi prezent, «Cafeneaua amintirilor» şi spectacolul elevilor. Desfăşurată în premieră la Colegiul Naţional «Titu Maiorescu», «Cafeneaua amintirilor» a însemnat reamintirea trecutului acestei şcoli prin prezenţa dascălilor ei din toate timpurile. Prezenţi în număr impresionant, profesorii şi-au amintit momentele frumoase din viaţa petrecută în şcoală şi au mărturisit cu emoţie că au fost cei mai frumoşi ani, iar la Centrul Cultural «Liviu Rebreanu» a avut loc un spectacol extraordinar, într-o sală neîncăpătoare. Aş vrea să le mulţumesc tuturor colegilor mei – învăţători, profesori, personal didactic auxiliar – pentru implicarea în aceste evenimente coordonate împreună cu directorul adjunct Zamfira Costan şi consilierul educativ Andreea Hamorszki şi să le urez «Sărbători fericite!», a declarat directoarea Gabriela Gâlea.
Robert GHERGU
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Re: Spectacol de exceptie organizat de Colegiul National ...

Mesajde dynamic13 » Mie Dec 08, 2010 2:17 pm

felicitari doamnelor profesoare deoarece depun o munca de calitate in cadrul Colegiului, ma bucur sa vad ca dupa ani de zile inca se implica in diferite activitati si cu o farama de mandrie spun ca majoritatea mi-au predat si mie in anii liceului ,iar d-na Costan Zamfira chiar in calitate de diriginta
dynamic13
 
Mesaje: 0
Membru din: Mie Dec 08, 2010 1:06 pm


Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |