left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Telefoane mobile, cutite si alcool descoperite la ...

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Telefoane mobile, cutite si alcool descoperite la ...

Mesajde robilix » Mar Ian 11, 2011 10:25 am

Monitorul de Alba - 11 ianuarie 2011

Telefoane mobile, cutite si alcool descoperite la perchezitii

Peste 600 de telefoane, 355 de cartele SIM, aproape 240 de încarcatoare si accesorii pentru telefoane mobile, instalatii electrice improvizate, cutite si diverse scule improvizate, alcool obtinut prin fermentare, materiale si echipamente în exces au fost descoperite în cursul anului trecut în spatiile în care aveau acces detinutii de la Penitenciarul Aiud.


Potrivit unui material prezentat, luni, la Primaria Aiud, privind activitatea desfasurata de personalul penitenciarului în 2010, în urma perchezitiilor efectuate în baza planurilor de actiune au fost descoperite bunuri si obiecte interzise în numar semnificativ. De asemenea, cu ocazia efectuarii controlului specific asupra apartinatorilor, la intrarea în penitenciar, în punctele de control, au fost înregistrate 62 de tentative de introducere de bunuri si obiecte interzise, constind în telefoane mobile (16 bucati), 45 de cartele SIM, 4 încarcatoare si 4 acumulatori pentru telefon mobil. Totodata, astfel de obiecte au fost depistate si cu prilejul controlului efectuat asupra pachetelor cu bunuri destinate detinutilor, fiind înregistrate 13 astfel de tentative. Pe întreaga durata a anului trecut au fost acordate 5.194 de pachete de la apartinatori catre persoanele private de libertate, constind în produse alimentare, echipament si aparatura radio-TV. Dreptul de a realiza cumparaturi s-a efectuat prin intermediul magazinului din incinta, de unde detinutii au achizitionat produse în valoare totala de peste 3 milioane de lei. În baza unui program aprobat, toti cei care au dispus de mijloace financiare au avut acces saptaminal la magazin. Pentru situatiile în care produsul dorit nu se afla în oferta magazinului, acesta a fost achizitionat pe baza de comanda.
Penitenciarul Aiud, unul dintre cele mai vechi din tara, a avut în custodie în 2010 o medie de 1.165 de persoane private de libertate, cu un rulaj în cursul anului de 4.790 de detinuti. A. P.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |