left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Arta si caritate

Artistii aiudeni isi publica aici lucrarile ... comenteaza-le. Nu trebuie sa fii critic de arta ... doar spune-ti parerea.

Arta si caritate

Mesajde ioan » Sâm Iul 30, 2005 5:21 pm

FUNDAŢIA INTER-ART AIUD
CENTRUL CULTURAL L. REBREANU AIUD


Către,

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI AIUD
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI AIUD

DLUI MIHAI HORAŢIU JOSAN


Fundaţia Inter-art Aiud, Centrul Cultural L. Rebreanu, organizatori principali ai licitaţiei „artă şi caritate”, desfăşurată la Alba Iulia, în data de 28 iulie 2005, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba, Instituţia Prefectului Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Direcţia pentru Cultură Alba şi care a avut drept scop adunarea de fonduri pentru victimele inundaţiilor şi pentru derularea unor proiecte culturale. Au fost prezentate la licitaţie lucrări din patrimoniul Inter-art, realizate de artisti plastici din întrega lume participanţi la tabăra aiudeani şi volume din cartea de epigrame a lui Dorel Lazăr.
Organizatorii au hotărât repartizarea sumei de 4.000 de lei RON (40.000.000 de lei ROL), jumătate din încasările licitaţiei, pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din Aiud, cu specificaţia ca suma să fie folosită pentru reconstruirea podului de peste pârârul Aiudului, distrus în urma inundaţiilor.
Suma de bani va fi depusă la Casieria Primăriei Muncipiului Aiud ori va fi virată într-un cont pe care vă rugăm să îl comunicaţi Fundaţiei Inter-art Aiud.

PREŞEDINTE,
ŞTEFAN BALOG
artist plastic

DIRECTOR,
IOAN HĂDĂRIG
sociolog
i.h.
Avatar utilizator
ioan
Membru Expert
Membru Expert
 
Mesaje: 873
Membru din: Sâm Dec 28, 2002 6:01 pm
Localitate: Aiud, Romania

Mesajde arty fact » Dum Iul 31, 2005 6:48 am

Felicitari!!! Oau, nici nu mi-am inchipuit sa se vanda asa bine arta acasa! Super si initiativa, daca stai sa te gandesti ca arta si cultura sunt mereu marginalizate (mai ales cand se cer fonduri in numele ei), insa iata, cultura nu este un parazit al bugetului, ci aduce o contributie concreta, pe langa cea spirituala.
arty fact
Membru Expert
Membru Expert
 
Mesaje: 2275
Membru din: Mie Noi 27, 2002 12:36 am
Localitate: Aiud, Romania

Mesajde claudiu » Dum Iul 31, 2005 11:51 am

Avand in vedere ca ce s-a cumparat aici cu 80.000.000 va fi poate vandut cu 160.000.000... :oops:
"The only thing that ever really frightened me during the war was the U-BOAT peril" -Sir W.Churchill
Avatar utilizator
claudiu
Membru Expert
Membru Expert
 
Mesaje: 464
Membru din: Vin Noi 15, 2002 4:42 pm
Localitate: Cluj Napoca, Romania

Mesajde ioan » Lun Aug 01, 2005 12:44 pm

Suma de 4.000 de lei RON s-a depus in contul Consiliului Local Aiud cu chitanta nr. 7470741 din data de 01.08.2005 si s-a incheiat un proces verbal :


Aiud, 01.08.2005

PROCES VERBAL


Încheiat între Primăria Municipiului Aiud, reprezentat prin dl. ing. Mihai Horaţiu Josan în calitate de primar şi Fundatia Inter-Art, reprezentată prin dl. Stefan Balog în calitate de preşedinte şi dl. Ioan Hădărig, director artistic.

Articolul 1. Fundatia Inter –Art donează Primariei Municipiului Aiud suma de 4.000 RON (40.000.000 lei vechi ROL).

Articolul 2. Suma reprezintă jumătate din încasările realizate la licitaţia de artă organizată în data de 28 iulie 2005 în holul Primariei din Alba Iulia, în colaborare cu Consiliul Judetean Alba, Instituiţia Prefectului – Judeţul Alba, Primaria Municipiului Alba Iulia, Centrul Cultural “L.Rebreanu “ Aiud, Directia pentru Cultură Alba.

Articolul 3. Lucrările licitate au facut parte din patrimoniul Fundaţiei Inter-Art şi au fost create de artiştii participanţi la Tabăra Internaţională de Arta Plastică Inter-Art de la Aiud.

Articolul 4. Conform protocolului încheiat de către organizatori, o parte din încasările obţinute din acest proiect vor fi donate pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor.

Artricolul 5. Suma menţionată la articolul 1 este donată cu specificaţia să fie folosită pentru reconstruirea podului de peste pârâul Aiudel, pod situat în centrul Aiudului şi distrus în urma inundaţiilor.

Prezentul proces verbal s-a incheiat în 7 exemplare, câte unul de fiecare parte, câte un exemplar în original fiind trimis şi instituţiilor participante în organizarea manifestarii.


Am primit,
MIHAI HORAŢIU JOSAN, primar


Am predat,
STEFAN BALOG, presedinte
IOAN HĂDĂRIG, director artistic
Avatar utilizator
ioan
Membru Expert
Membru Expert
 
Mesaje: 873
Membru din: Sâm Dec 28, 2002 6:01 pm
Localitate: Aiud, Romania


Înapoi la Artisti aiudeni

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |