Daca imi place sa joc ceva in timpul liber...asta nu ii decat Sahul. Hehe Joc acum numai pe Computer deoarece prin colegi , vecini,rude am "semanat" prapadul ...

. Aveam cand eram mai mic un mic "campionat" in scara blocului. Ne adunam vreo 2 la inceput si jucam ( pe urma se adunau in jur de 10 : simplii trecatori , alti vecini ..etc) Jucam cu Alin Aioanei(plecat in Irlanda pe care de cele mai multe ori il bateam. O vreme s-a adunat multa lume acolo - care dadeau si ei sfaturi in stanga in dreapta-ceea ce nu imi prea facea placere. In fine a fost frumos. Cred ca am jucat peste sute de partide in acea vara.
Bun asta o fost cu Sahul...
Pescuitul e pe locul 2 pe care insa l-am neglijat in ultima vreme din cauza Pc-ului ( addicted

) dar mai merg totusi.
hehe si oricum pescuitul nu e un sport ieftin cum multa lume crede. Nu sunt genu ala de pescar care aduce tot pestele acasa

prefer mai bine sa-i dau drumul ( tin doar exemplarele mari - peste un kilogram). Fac totul din placere ...si sa nu mai amintim de relaxare...
Cineva hobby-uri asemanatoare? Ca poate "punem " de o expeditie in Delta Dunarii ( vb serios) ...
No gata ca va las...v-am plictisit destul

"The only thing that ever really frightened me during the war was the U-BOAT peril" -Sir W.Churchill