|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Toata lumea o asculta, acum este timpul ca toata lumea sa-si spuna parerea.
de arty fact » Mie Feb 19, 2003 1:03 pm
Da, modul de a trai muzica difera de la zona la zona, natie la natie...occidentalii sunt mai saturati si blazati pt ca ei le-au vazut pe toate, in schimb esticii sunt spontani, curiosi, flamanzi dupa staruri, noutati, etc.Insa despre valabilitatea love- parade-ului, cel putin in Berlin se vorbea chiar din al doilea an de organizare(iar asta era ha-ha demult!), cum ca nu mai e acelasi chef si spirit... asa am simtit si eu la al doilea concert transmixion.Nu am mai fost spulberata de senzatii , asa cum a fost de prima data...ca orice chestie, prima oara esti mai impresionat, apoi devine repetitie si prin urmare monotonie. Deja stii exact la ce sa te astepti si de la Love Parade. Stii ca se strang toti in acelasi loc, iar Westbam isi va da aere de tartor maretz, toti vor purta masti si machiaje, costume ciudate si vor calari felinarele stradale si platformele acelor camioane imense...deci?
Nu mai e nimic imprevizibil, original.Poate de asta e si bine sa bati fierul doar cat e cald si sa stii cand e cazul sa te retragi in plina glorie...uite si al doilea Woodstock- a fost o tentativa de reiterare a festivalului acela hippie, grozav de altfel la prima si unica manifestare, dar penibil la a doua incercare.
arty fact, febr.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de sabu » Sâm Feb 22, 2003 6:05 am
pai cam asa e  de exemplu '02 nu a adunat atata lume k shi '01 insa totushi au fost enorm de multzi oameni la love parade.
partea de care zici tu ... cei mascatzi si restu` ... personal mi se pare o mare prostie ! niciodata nu o sa ma vada nimeni
la vreun party feshtit si imbracat de carnaval ... desi si la hoya (parada in cluj si festival in are liber intr-o padure de
langa cluj - anul trecut a adunat in jur de 7000 de oameni ) erau o multzime de asemenea indivizi si cum zici si tu la berlin
este plin de ei . multi merg doar sa bea , sa se drogheze si sa faca sex . atat ! este adevarata si partea cu plictiseala
insa tot timpul sunt si cei care merg pentru prima data  si acelor persoane sigur le place (daca merg pentru muzica) . la
trance mixion a fost altceva cred : prima data aiudenii nu shtiau ce se intampla si au fost in exces , a doua oara stiu ce
se intampla si nu au mai fost  am fost si la sighisoara anul acesta si totusi nu pricep un lucru : de ce un festival medieval
trebuie sa adune atata lume dubioasa (ma refer la punkari , rockeri care beau si dau cu sticlele dupa oameni , etc ...) ?
de ce concerteaza fortmatzi ca shi k-pital,stigma,jais ? sau chiar de ce este mitul acesta : festival medieval = festival rock ?
ma tot intreb ... nu gasesc raspunsul ... sper ca ma ajuta cineva ...
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de arty fact » Sâm Feb 22, 2003 11:31 am
Buna poanta! Daca ar fi exclusiv festival medieval nu s-ar mai aduna boemii si asa numitii petrecareti! Cu cat esti mai petrecaret cu atat se face consumatie mai multa! Cu atat se cumpara suveniruri mai multe, etc. De ce crezi ca rockoteca din Aiud mereu functiona cu o mana de oameni comparativ cu discoteca plina ochi? Pt ca rockerii beau mai mult...
arty fact, febr.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de arty fact » Lun Feb 24, 2003 2:39 pm
Eu reactionez destul de ciudat si fara sa beau. Ce m-as face daca as face ca tine?:-)Unii nu sunt destul de relaxati si extrovertiti, asa ca recurg la alte stimulente, pt a se distra.
arty fact, febr.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de trenuletz » Lun Feb 24, 2003 4:03 pm
Daca ma analizez nu pot decat sa te aprob.
-

trenuletz
- Membru Junior

-
de arty fact » Lun Feb 24, 2003 4:25 pm
Ce studii faci? Cum ti se pare viata studenteasca? Ce intentii ai dupa...?:-)
arty fact, febr.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de Horvath » Mie Mar 05, 2003 5:52 pm
Ideea unui concert Trance miXion este good si totul ok, dar banii, ia-i de unde n-ai, filozofi suntem cu totii, ba nu se poate din nu stiu ce motive tampite, eu zic ca se poate, daca vrei cu adevarat se poate, mama ei de treaba, dar daca stam cu totii cu fundul pe scaun si asteptam ca cineva s-a organizeze,e vai de noi, si eu stiu ce inseamna sa organizezi un spectacol si nu numai. Trebuie doar o echipa de organizatori care sa-si faca datoria.
Cine doreste sa se implice mai mult in treaba. ma gasesti aici pe forum.
SALUTARE.
-

Horvath
- Membru Expert

-
-
de arty fact » Joi Mar 06, 2003 2:06 pm
Sunt curioasa Horvath, care sunt solutiile tale concrete pt organizarea concertului?Te oferi ca sponsor sau cunosti surse dispuse s-o faca? Pt ca problema majora e banul.Restul urmeaza de la sine.
arty fact, martie 2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de Horvath » Joi Mar 06, 2003 2:19 pm
Si ce crezi ca daca stai in fata monitorului va veni banu la tine? Totul se obtine prin munca, dragilor. Si ca s-a reusesti in primul rand trebuie cineva care are dreptul de a organiza o manifestatie (primarii, fundatii, etc.) care pot rezolva multe, ei dupa acea, fain frumos ne adunam cu mic cu mare si planificam un program si alte chestii importante ca sa avem si noi habar de ceea ce facem cand suntem pe cale de a cere vreo sponsorizare de la cineva. Ei dupa acea cu un dosar bine documentat , cand te prezintila un big sponsor se uta la tine altcumva, nu si cand te duci si prin vorbe incepi sa-i explici ceea ce vrei. Trebuie sa fi pregatit si bine organizat.
Asta inseamna lucru in echipa si multa munca.
Eu sunt pentru, daca mai este cineva si reusim sa construim o echipa, o vom face. Asa ca - la treaba.
-

Horvath
- Membru Expert

-
-
de arty fact » Joi Mar 06, 2003 10:21 pm
Da, Horvath, sunt de acord cu ceea ce spui.Ai tu acest timp la dispozitie sa te ocupi de un asa proiect complex? Unde lucrezi?
arty fact, martie 2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de sabu » Vin Mar 07, 2003 12:59 am
si eu sunt de acord cu tine horvath insa si pentru a crea o fundatie sau organizatie itzi trebuie harti si trebuie aprobari si alte chesti ... si cum birocratia din romania sux (azi m-am plimbat 2 ore dupa o stampila) nu shtiu in cat timp vom rezolva chestia asta ... mare problema este ...  mai are rost sa zic care ?  caci 100 % sunt multzi care vor zice : "da o sa ma implic si o sa vreau sa fac parte din fundatie!" dar mi se pare normal ca la un party si memberii sa cotizeze si atunci deja o sa se auda voci "oo ... no pai io nu am bani!" concluzia este  MONEY RULZ! nu ai bani nu faci nimic ...
deci doresc sa ma implic mai mult in aceasta chestie ... 
i dont like mondays
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de arty fact » Vin Mar 07, 2003 9:41 pm
Sunt chestii mai grave si mai durabile decat party-urile. Mai bine am face ceva pt muzeul de istorie care se "hâie".
arty fact, martie 2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de robilix » Vin Mar 07, 2003 9:58 pm
am prins in sfarsit muzeul deschis
o sa pun pozele probabil luni in galeria foto
de asemenea am primit poze si de la expeditia din iran a aiudenilor cateva poze

Designers are meant to be loved, not to be understood. - Fabien Barral -
-

robilix
- Administrator AiudOnline

-
-
de arty fact » Sâm Mar 08, 2003 12:32 pm
Grozav! Robi cred ca ai o groaza de lucru, dar azi ar trebui sa-ti iei liber pt prietena, mama, sora, etc. Ziua mea a inceput oribil, barbatii nu mai stiu ce insemna sa fii dragut si sa prepari surprize placute si daca le dai si sugestii devii o pisaloaga! Raiul femeilor: planeta unde barbatii fac reverente din proprie initiativa! Sper sa salvez macar restul zilei... tot eu...  (((((
arty fact, martie 2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de ioan » Dum Mar 09, 2003 2:59 pm
Da, si eu cred ca ar trebui sa vedem si sa auzim editia a III-a a concertului Trance Mixion. Asta, cel putin, cred eu, din doua motive :
1. - orice minune tine 3 zile si au foat doar doua zile de trance mixion, deci nu stim daca a fost o minune  ,
2. - a fost un experiment care a oferit aiudenilor si altceva  ,
3. - parca cei doi initiatori chiar au avut ceva de "spus"  .
P.S. Poate ca perioada de desfasurare este bine sa ramana in timpul taberei internationale Inter art si poate se vor gasi si acum banii necesari. Poate cei care citesc, acum, vor sa sponsorizeze concertul si o pot "spune cu voce tare"  .
-

ioan
- Membru Expert

-
de Horvath » Vin Mar 14, 2003 7:41 pm
Allo dragilor. Cineva ceva, despre Trance miXion?
Am vorbit cu preşedintele fundaţiei Inter Art, el este de acord.
Ce mai rămâne de făcut este de a face o echipă acum nu mai târziu pentru a începe lucrul la proiect.
O chestie am de menţionat, numele de Trance miXion aparţine lui Robi şi Sorin. Dar se poate face sub alt nume.
ich weis, was zuviel ist, das ist zuviel.
-

Horvath
- Membru Expert

-
-
de sabu » Mie Mar 19, 2003 2:06 am
hehe ... sunt sponsori ?  si membrii echipei cum se aleg ? care este criteriul de selectie ? care sunt responsabilitatile ?
i dont like mondays
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de ioan » Mie Mar 19, 2003 8:47 am
cu adresa catre Sabu : intrebarile tale erau retorice sau se adresau cuiva? daca da, cui ?
-

ioan
- Membru Expert

-
de sabu » Mie Mar 19, 2003 4:37 pm
a nu .. nu erau retorice . au fost adresate lui horvath .
i dont like mondays
-

sabu
- Membru Expert

-
-
Înapoi la Muzica