|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Toata lumea o asculta, acum este timpul ca toata lumea sa-si spuna parerea.
de robilix » Mar Noi 19, 2002 10:28 am
Am organizat in 1999 si in 2000 doua concerte de muzica trance rave house.
A fost super, si acum ma gandesc ce atmosfera a fost acolo
Am pus paginile la
cel din anul 1999
http://www.aiudonline.ro/trance/1999/
si la cel din anul 2000
http://www.aiudonline.ro/trance/2000/
credeti ca ar fi bine sa se mai organizeze in aiud asemenea concerte?
va place acest gen de muzica?
Designers are meant to be loved, not to be understood. - Fabien Barral -
-

robilix
- Administrator AiudOnline

-
-
de claudiu » Mie Noi 20, 2002 4:08 pm
Consider ca "treaba" cu Transmixion e bine venita oricand! Iubitori de muzica trance si nu numai sunt in continua crestere in Aiud.
Sa nu lasam o idee extraordinara sa moara! Daca e nevoie o sa sprijin sub orice forma si cu orice mijloace acest tip de eveniment.Am putea spune ca Trancemixion-ul e o mandrie a aiudenilor.
Deci ..let the music play 
"The only thing that ever really frightened me during the war was the U-BOAT peril" -Sir W.Churchill
-

claudiu
- Membru Expert

-
-
de sabu » Mie Noi 20, 2002 7:25 pm
 hmm... ar fi chiar super sa se mai faca asha ceva pe la noi deshi o sa
fie mai mult de 70% din cei prezentzi doar nishte gura casca care vor sa vada ce se petrece ... e nasol ... in aiud nu e destula lume pentru un eveniment in aer liber poat indoor ceva ...
deci oricum trance rulz!goa rulz! 
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de robilix » Joi Noi 21, 2002 10:33 am
idee e ca in cei doi ani cand s-a organizat trance miXion 1999, si 2000 au fost destul de multi, zic eu pentru un oras ca aiudul
cat despre reorganizarea concertului ... nu pot sa promit nimic
-

robilix

-
-
de sabu » Mie Dec 11, 2002 8:51 pm
am revenit la acest subiect . da , atmosfera a fost super si oamenii au fost superi.ma uit si vad ca aproape nimeni nu posteaza aici nimic  oare nu le place acest gen de muzica ?  cum ziceai si tu .. ar fi bine venit un nou asemenea eveniment insa problema este lipsa banilor (oare in romania sunt si alte probleme ?)
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de robilix » Mie Dec 11, 2002 10:55 pm
anul trecut, in lipsa trance mixionului s-a organizat de fundatia interart (cea cu care am organizat si trance mixion) concertul sarmalele reci
o sa pun poze si de la acest eveniment in curand ... am destule 
-

robilix

-
-
de sabu » Sâm Dec 14, 2002 5:30 am
tzin minte concertul dar nu am fost prezent caci atunci se desfasura si un party la discoteca . din pacate am auzit ca au cantat superb insa publicul a fost cam duri cu ei.nu shtiu ce sa zic,nu am fost acolo.
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de NarcoticAngel » Mie Dec 18, 2002 9:34 pm
Aici va pot ajuta eu: am fost la concertul sarmalelor reci de anul trecut, a fost super; o atmosfera foarte buna, deshi, din cate imi amintesc, partea tehnica a cam lasat de dorit. Am fost in primele randuri la concert, shi pot spune ca am numai amintiri placute din acea seara 
Oh my God, I killed Kenny!
-

NarcoticAngel
- Membru Junior

-
de DOLPH`` » Joi Ian 09, 2003 3:46 am
Referitor la Transmixion mie mi se pare o idee foarte buna.........si sper cat de curand sa se mai organizeze asa ceva in aiud........dar din pacate nu cred ca sunt prea mari sanse  (.......In primul rand e nevoie de banii........care sunt cam greu de gasit in Aiud.......pt asa ceva nu da nimeni bani(Sponsorizare) asa ca.......Cu toate ca imi place si mie muzica techno si trance....nu avem decat sa asteptam poate se va ivi vreodata o ocazie sa mai vedem asa ceva in aiud............am fost si eu la cateva festivale de muzica electronica in Tara.......doar aici avand posibilitate si e o atmosfera fantastica.......la fel cum a fost in 1999 si 2000 in Aiud....Sper din tot sufletul sa mai vad asa ceva in Aiud
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de robilix » Vin Ian 10, 2003 12:56 pm
banii banii banii si iar banii  problema care se pune de fiecare data
ce pot sa spun, si eu sper sa se faca din nou ... dar asta nu depinde nu numai de bani .. mai sunt si alti factori 
-

robilix

-
-
de DOLPH`` » Vin Ian 10, 2003 11:51 pm
de ce altzi factori depinde?...........
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de MaTZu » Dum Feb 02, 2003 4:00 am
Slutare,sunt mai nou pe forum dar am mai multa "experience" in domeniu "HOUSE MUZIK"  ... chiar ca a fost o chestie mijto ideea unui party cu muzik electronică in Aiud...din cate imi aduc eu aminte...in acea perioada in tara nu erau multe party-uri de acest gen..shi la prima editzie au fost kiar multzi iubitori de muzik electronica...daca eventul ar mai fi continuat shi in ani urmatori eu zic ca ar fi adunat shi mai multe lume ...nu ma refer doar la lumea din Aiud...ar fi venit lume chiar shi din tara...eu si catziva prieteni am organizat in ultima perioada (cam de 1an jumate)..o serie de party-uri cu muzik house...shi am fost 70% multzumit..se putea shi mai bine... ma refer la reclama care din pacate nu prea a fost doar cate-va afise shi alea alb-negru  din ce cauza SPUNSORII  fara sponsori nu potzi organiza un eveniment..shi chiar shi cu "reclama" pe care am facut-o eu zic ca am adunat chiar multzi Raveri...oricum le multzimesc pe aceasta cale celor care au venit la party-urile organizate de mine....deci se poate un party precum "Trance Mixion" lume este ..dar eu propun altceva...ce zicetzi de un party intr-o hala  ...shi normal sub un alt nume
Deepest Sound...
-
MaTZu
- Membru Junior

-
de sabu » Lun Feb 10, 2003 8:15 pm
eh ... as vrea sa vad in centru , tot langa cetate , trance mixion 3 (is goa time) with sneila & atma live mix @ aiud !  ar fi ceva ! seturi goa in deschidere de dharana si matzu  parca vad : lume participanta, varianta fara sponsori 30 de oameni cunoscatori,vreo 200 necunoscatori,varianta cu sponsori si cu reclama pusa bine la punct : minim 700 de oameni cunoscatori si totusi e ceva ! putzin pentru un eveniment air open dar totushi pentru aiud ar fi ceva .
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de MaTZu » Mar Feb 11, 2003 10:46 pm
Daca organizatorii ..sunt decishi sa reorganizeze "Trance Mixion" ..as putea sa vbescu cu S.N.E.I.L.A si cu ATMA...chiar shi cu Dharana  ..dar eu zic ca S.N.E.I.L.A face fatza...shi inca 2 dj's ar fi suficient(parerea me)...asta in caz ca organizatorii vor sa reorg....
Deepest Sound...
-
MaTZu
- Membru Junior

-
de MaTZu » Mie Feb 12, 2003 12:39 am
Eu vb serios ..daca org vor sa faca ceva eu pot sa vbesc cu trupele respective(ii cunosc pers) 
Deepest Sound...
-
MaTZu
- Membru Junior

-
de DOLPH`` » Dum Feb 16, 2003 4:24 pm
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de arty fact » Lun Feb 17, 2003 1:45 pm
Sincer, inca de anii trecuti se zvonea cum ca si house, techno si alte variatii ale genului nu mai au forta pe care au avut-o in '95 sa zicem... personal, mie imi place sa fiu mereu inaintea timpului meu, sa fiu la curent cu ultimele tendinte. Acest lucru nu se poate realiza in masa, de exemplu, iar romanii au cam ramas in urma la acest capitol. Au multe de recuperat, asa ca ii lasam sa se bucure... Totusi, exista multa actiune acasa decat in Finlanda, unde lipseste... spiritul ? Bucuria de a trai ceva? No, hai ca sunt rea acum, dar uneori ma plictisesc rau de tot... cel putin televiziunea de acasa e show adevarat fata de programele dezastruos de plicticoase ale Finlandei! Cred ca adevarata actiune se petrece in Londra, New York si alte orase puternic creative... restul, preiau (vezi Ro, vezi Finl.,) mai bine sau mai prost.
arty fact, febr.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de sabu » Mar Feb 18, 2003 11:04 pm
mdea ... e asa dar nu e asa  la bucuresti si timisoara mai ales insa si in alte orase (cluj) cam in fiecare sfarsit de saptaman e prezent un dj bun de afara . oricum romanii nu sunt asa de inapoiati cu muzica . multi dj/artisti au ramas impresionati de publicul roman pentru ca stiu sa se distreze.vin la party-uri pentru a se distra si pentru a se simtzi bine.chiar unii faceau o comparatie cu amsterdam,londra,new york unde multzi oameni merg doar sa mai vada nautatile in materie de muzica , de moda sa mai audo o barfa etc ... cum ziceam la noi distractia e pe primul loc ! dar totusi multi dintre cei participanti la aceste party-uri habar n-au de muzica pe care o asculta  pentru ei totul e "house" . atat ! si asta e nasol : publicul roman nu cunoaste . la noi s-a trecut direct la partea comerciala a muzicii fara a fi o baza underground . mainstream fara underground . totzi stiu de house , techno , trance insa putzini stiu de drum'n'bass , breaks si goa . doar acum se incearca sa se faca o scena underground (mai ales prin festivalul de la timisoara tmbase sau prin party-urile realizate de catre anonimtm) . dupa cum se vede in romania sunt doua partzi  in vest se asculta underground , in est (mai ales in bucuresti unde doar banii conteaza ! ) se asculta multa muzica comerciala . publicului roman i se baga pe gat "house" . normal , banii conteaza  oricum muzica evolueaza . totul se schimba . trance-ul din 98-99 difera foarte mult ca sound cu cel din 2002-2003 (personal imi place cel din 99) la fel si break beat-ul si dnb-ul ... fiecare are alt sound de la an la an ... si pana cand lumea va contiuna sa asculte acest stil de muzica el nu va muri  si ca dovada ca nu va muri in curand este "love parede"-ul care aduna in fiecare an peste 500.000 de oameni .
-

sabu
- Membru Expert

-
-
Înapoi la Muzica