left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  

cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro

AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni

Handbal

Manifesatiri sportive ... anunta data lor, comenteaza partidele, spune-ti parerea despre sportivi.

Handbal

Mesajde r_angel » Lun Dec 19, 2005 11:00 am

O mare surpriza facuta de fetele noastre la campionatul mondial de handbal feminin desfasurat la Sank Petersburg (S.P.), unde dupa 31 de ani romania s-a calificat intr-o finala de campionat mondial, si ocupand pozitia secunda!
Pe toata durata regalului de S.P. echipa noatra a obtinut 9 victorii consecutive din 10 partide disputate, si la finalul regalului doua jucatoarele din selectionata campionatului mondial (formata din cele mai bune jucatoare de la turneul final);
sunt romance:
- portan: Luminita Hutupan Dinu
- extrema stanga: Valentina Ardean Elisei
* Ce parere aveti despre aceasta performanta?
* Ce parere aveti prezenta sefilor statului si a altor ministri si pesonalitati la finala regalui? (au fost presedintele, primul ministru, ministrul educatiei si sportului, si altii)
* Este aceasta clasare pe locul secund si implicit obtinerea medaliei de argint o dovada ca sportul romanesc este in crestere? (la jocul pe echipa nu s-a mai obtinut o medalie de acum 15 ani)
* Ce parere aveti de ceea ce s-a intamplat in ultima vreme in handbalul femini din romania?

acestea sunt cateva intrebari dar astept intrebari si de la voi si sasperam ca exista oameni care se mai uita si la alte sporturi si nu numai fotbal care in ultima vreme nu aduce nimic nou pe plan extern!
traieste-ti viata cat mai placut atat cat esti tanar!!(fa ceva care sa ramana in urma ta).
r_angel
Membru Senior
Membru Senior

Mesajde Khelu » Lun Dec 19, 2005 11:14 pm

a fost EXTRAORDINAR!!!!!!!!!!!sincer,credeam k ne va bate ungaria,nu-mi venea sa cred k le-am batut in semifinale.CINSTE LOR!!!!!!!!!!!
Steaua Rulezzzz!!!
Khelu
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde sabu » Mar Dec 20, 2005 4:11 am

da! asa este! trebuie sa fim mandrii de performanta fetelor insa chiar daca o sa sariti pe mine consider ca in finala puteau juca mult mai bine:) cred ca oboseala si-a pus cuvantul pentru ca nu imi pot imagina cum la inceputul reprizei a doua, cand 6-7 minute consecutiv am jucat cel putin cu un om in plus pe teren, nu am putut da gol si am si primit gol:) dar no! :) sa le pupam si noi mainile pentru ca merita ;)

ps : tot romanu e bun la sport si politica :D
i dont like mondays
sabu
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde r_angel » Mar Dec 20, 2005 10:20 am

e adevarat ca puteaua juca mult mai bine decat au facut-o dar cum ai zis si tu oboseala si-a spus cuvantu', si apoi a fost i diferenta de greutate si forta intre cele doua echipe?
ps : tot romanu e bun la sport si politica
ce vrei sa spui cu asta?
traieste-ti viata cat mai placut atat cat esti tanar!!(fa ceva care sa ramana in urma ta).
r_angel
Membru Senior
Membru Senior

Înapoi la Sport