|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Restaurante, baruri, terase, pizzerii, cofetarii, internet cafeuri, discoteci ...
de sabu » Vin Mai 26, 2006 10:31 pm
din nefericire am fost ocupat cu lucru weekendu si nu am putut sa fiu in aiud. banuiesc ca esti in cj acum  go rasha go !  oboseala isi spune cuvantul si ma relaxez acasa, sunt cam satul de cluj.
i dont like mondays
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de claudiu » Mie Mai 31, 2006 10:35 am
MaTZu scrie:HOYA E ALTCEVA!!! Acolo e alta mancare de peste ...oricum aiudenii is slabi.
Nu merge house-ul in Aiud ma Matzule. Nu exista lume dedicata decat foarte slab reprezentata. Pai DELAHOYA (unde by the way am un tricou oficial cu Delahoya Dj  ) ca tot vorbeati de el e copil mic comparat cu LoveParade de aici si faptul ca clubbingu`si electro-ul romanesc e muuuuult jos comparativ cu ce se intampla afara.
Chiar nu te inteleg de ce mai faci party-uri asa intr-un sat ca Aiudul.
Mai trebuie sa treaca multe vieti pana s-o prinde si astia ce inseamna muzica house ce insemna sa visezi si sa te distrezi altcumva decat pe bug mafia si pe alti copii napastuiti de prin cartiere.
Cius 
"The only thing that ever really frightened me during the war was the U-BOAT peril" -Sir W.Churchill
-

claudiu
- Membru Expert

-
-
de DOLPH`` » Joi Iun 01, 2006 11:42 pm
Trezirea Claudiu...Traiesti In Romania si daca nu stiai DeLaHoya e printre cele mai vechi festivale de muzica House si Anul asta a fost chiar fain la Hoya cu siguranta ma voi duce si la anul.Cineva spunea"Chiar nu te inteleg de ce mai faci party-uri asa intr-un sat ca Aiudul".Daca Matzu nu ar fi facut nimik ce sar fi intamplat oare....Pt Matzu Am de spus doar un Cuvan RESPECT....Tine-o tot asa Matzule!!!!Ne vedem Maine in Pub simai am de spus inca un lucru pe care putina lume il stie.La multe Party-uri Matzu a bagat chiar din buzunarul lui bani.Nu stiu daca e bine ca am scris asta dar aici se vede cine vrea sa faca cate ceva in Aiud.....S-a facut cam tarziu si cred ca deja va plictisesc cu subiectul asta....Noapte Buna
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de Dj SlowD » Vin Iun 02, 2006 12:28 am
DeLaHoya unde ii festivalu ? ? ? in ro ? ? ? ii stie cineva pe dj-i care o sa mixeze sambata la alba ?? 
House music is my life ...
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de DOLPH`` » Vin Iun 02, 2006 2:12 pm
DeLaHoya se tine in Cluj din 1996....La Alba chiar nu am auzit nimik...Numai Bine.
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de Dj SlowD » Vin Iun 02, 2006 8:00 pm
Si anu viitor cand o sa fie ??? k si io vreau  ...
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de sabu » Vin Iun 02, 2006 10:59 pm
dolph, mi-au luat vorba din gura  matza face partyurile din placere, pentru cei ce vor sa asculte. si tot respectu pentru asta.
@dj slowd : e in fiecare an.
va urma transilvania soundtrack. cu cine ma voi intalni pe acolo ?  dolph vreo prezenta anuntata, ca oricum nu te-am vazut de un car de an si vreau sa te bulgaresc  ?
"Tralala Events prezinta Transilvania Soundtrack in perioada 2-10 iunie in Piata Unirii 10, Cluj Napoca. 9 zile de breakbeat, dnb, electro, chill, funk, hip hop, nujazz, brokenbeat, reggae, trip hop.
JFB (One Eye Records - UK), Stereo 8 (Finger Lickin Records - UK), Seb & TRG (Infamous), Aria Urbana, Bully, Snow & Agent MC, BAU, Rapala & WRK (LBC Kru), Dj Az (Born Idle Records - UK), Roli Breaker (AnonimTM), Dj Deft (UK), Da Hood, Anexa 1, Hazee (Skunk Predatorz), Haute Culture, Marwan, Jaheyo, Blanoz, Electroclown & Shtuky, Suie Paparude, Cypher (Foo Events), Rusu & Flore (Khidja Clouds Society), Leizaboy, SpaceLine." sursa : http://www.drumandbass.ro
sper ca nu se considera reclama 
i dont like mondays
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de Dj SlowD » Sâm Iun 03, 2006 12:23 am
Frateeeee ... why now ??? am examenele in 19, 21 si 22 ... nu pot sa vin k tre sa invatz  ((((( fuck ... altadata 
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de DOLPH`` » Sâm Iun 03, 2006 2:17 pm
De aproape o luna o tin tot in chefuri...Nu cred ca o sa vin...Aseara a fost party in Pub..A fost Super fain!!!!!Acum vreau si eu o PAUZA.Sabu o sa pregatim ceva si o sa te anuntzam 
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de sabu » Lun Iun 05, 2006 1:08 am
weekendu viitor sunt in aiud. weekendu asta am fost la cabana. am meritat o relaxare 
i dont like mondays
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de MaTZu » Lun Iun 05, 2006 2:46 am
Zback si eu pe forum k n-am intrat de cateva zile bune  .Bah fratilor eu zic k ar trebui sa deschidem un nou topic dedicat muzicii electronice(ce se intampla in Aiud si in tare d c nu!?!) dupa cate vad ca se discuta pe aici,unele lucruri sunt chiar interesante!
@Claudiu>tot ce am facut party in Aiud de cativa ani si pana in prezent,am facut din placere,si cu scopul de a promova muzica electronica si mai exact muzica club,nu din alte motive,pur si simplu imi place sa pun muzik si sa fac lumea sa se distreze!Daca nu ma implicam intr-o oarecare masura in treaba asta,poate k in ziua de azi nu ajungeam nici macar sa avem publicul asta cat de mic(dar care totusi exista,poate si datorita mie si celor care m-au ajutat in promovarea muzicii house)tinand cont cat e de mic orasul (nr.locuitori)eu zic k e bine,si sunt multumit oarecum!Chiar zilele trecute vbeam cu Dolph de planuri de viitor  !Stie el ce!!!
@Claudiu  >Muzik house merge in Aiud,dar inca nu e cantata intr-un local adecvat,dedicat acestui gen de muzik!...ma opresc aici,despre subiectul asta se poate vbi la nesfarsit..Hai sa mai vbim si de club..
Deepest Sound...
-
MaTZu
- Membru Junior

-
de Dj SlowD » Lun Iun 05, 2006 3:57 pm
intradevar ... se vb lucruri interesante si ar fi super sa deschizi un topic despre muzik electronik....astept  ....hai sa ne asciem toti si fa facem un club  =)) ...
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de Dj SlowD » Sâm Iun 10, 2006 2:11 pm
Ce-ati patit mai ? nici un mesaj nik ? ce-i cu voi ? park erati mai activi !! 
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de DOLPH`` » Mie Iun 14, 2006 11:19 pm
Dj SlowD Am tot auzit de tine dar la party-uri nu te-am pea vazut...Vineri sau Sambata se va face Party in Aiud...Hai sa te vedem si noi  O sa te anuntz eu maine cand se va tine Party-ul
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de Dj SlowD » Mie Iun 14, 2006 11:27 pm
DOLPH`` ... crezi k mai poti astepta 1 saptamana ??? =)) ... am capacitate omu` ... luni, miercuri si joi  ... stau si io sa meditez ... am tot zis k vin da mam gandit k mai bine sa invatz si dupaia tot vin  esti de acord cu mine ?? dar am sa vin stai relax ... vin invatz pe hardware  .. dak ma ajutati voi
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de Dj SlowD » Mar Iun 20, 2006 11:28 am
Mai oamenilor .. dak nu trimiteti mesaje pe formu, makr sa-mi tineti pumnii ..  so deschis alt Topic ??? ziceti si mie !!!?
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de Animalu » Lun Iun 26, 2006 4:52 pm
Am revenit si eu........mai,suntem putin da ne miscam destul de bine pt cati suntem. Matzule tine-o tot asa 
-
Animalu
- Membru Junior

-
de Dj SlowD » Mar Iun 27, 2006 6:21 pm
in sfarsit un om care mai da de mancare la topicu` asta  .. bv 
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
de DOLPH`` » Joi Iun 29, 2006 1:59 pm
DjSlow ai luat Capacitatea?..Daca da hai pe la aiud la un Party sa ne cunoastem.Defapt sa cunosti Lumea din Aiud....POate o punem si de un Party...Te vom anuntza noi cand
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de Dj SlowD » Vin Iun 30, 2006 1:43 am
de luni plec la oradea ... stau numa 3-4 zile si vin aks ... din 5 august ma duc in croatia  deci acuma sa nu credeti k ezit sa vin .. mi si greu dreq sa vin din ocna ..  dak m-ar aduce cineva cu masina .. k tovarasii mei cu care am mai venit in aiud nu prea le place house  merg pe manele  si noah, ii doare in ... de partyurile la care m-as duce eu .. si cu trenu sincer nu ma incumat sa ma duc singur dreq  ) noaptea .. o sa incerc stai relax  si dak vin acolo cum ne cunoastem ???
-
Dj SlowD
- Membru Junior

-
-
Înapoi la Locuri de petrecere a timpului liber!