left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Recreere si sanatate prin turism montan pentru tinerii aiude

Se apropie vreo manifestare in Aiud? ... aici trebui sa scrii despre ea.

Recreere şi sănătate prin turism montan pentru tinerii aiude

Mesajde robilix » Joi Mar 22, 2007 10:31 am

Recreere şi sănătate prin turism montan pentru tinerii aiudeni

Primul pas alaturi de noi il poti face cu ocazia excursiilor organizate in cadrul proiectului „RECREERE SI SANATATE PRIN TURISM MONTAN PENTRU TINERII AIUDENI”

Se vor organiza 2 excursii in Cheile Aiudului, in zilele de sambata, 17 martie si 24 martie. Plecarea se face la ora 09:00, din parcarea situata in fata Colegiului „Bethlem Gabor”, iar intoarcerea se va face in jurul orei 18:30, in cursul aceleiasi zile. In cadrul excursiilor vor avea loc: drumetie in versantul drept al cheilor, aplicatii practice de orientare turistica si prim ajutor, prezentarea geografiei si a biodiversitatii zonei, jocuri, concursuri (concurs de orientare sportiva intre participanti) si cantece la chitara. Participantii vor fi insotiti de membrii voluntari ai CTS Acropolis si ai Formatiei Salvamont Aiud. Transportul este gratuit si este asigurat de catre organizatori in limita celor 40 de locuri disponibile. In structajul privind aplicatiile practice si concursurile este gratuit si este asigurat de catre organizatori.

- VINERI, 23 martie, incepand cu ora 20:00, in localul „Huting”: Concert folk si proiectii de imagini din masivele Retezat, Piatra Mare, Trascau.
- SAMBATA, 24 martie, proiectie cu imagini din Muntii Trascau, in cadrul Sesiunii de Comunicari Stiintifice organizata de Colegiul National „Titu Maiorescu”
- SAMBATA, 31 martie, va avea loc in Cheile Aiudului concursul de sporturi montane pentru tineri „Cupa Primaverii”, desfasurat pe doua sectiuni: orientare sportiva si alpinism. Se vor acorda premii consistente pentru ocupantii primelor trei locuri la fiecare sectiune. Elevii vor fi insotiti de membrii voluntari ai CTS Acropolis si ai Formatiei Salvamont Aiud. Transportul este gratuit, iar ora si locul de plecare, precum si ora de intoarcere sunt aceleasi, ca mai sus.

Montarea unui panou informativ in incinta Colegiului National „Titu Maiorescu” si in incinta Colegiului Tehnic „Avram Iancu”, in vederea stabilirii unei colaborari mai stranse intre membrii CTS Acropolis si elevi.

mai multe Informatii legate de proiect gasiti la http://www.aiudonline.ro/acropolis/
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Manifestari, concerte, expozitii ...

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |