|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Restaurante, baruri, terase, pizzerii, cofetarii, internet cafeuri, discoteci ...
de Horvath » Lun Mai 21, 2007 12:35 pm
Somnul este o necesitate nu timp liber.
Omul trebuie sa doarma cel putin 6 ore/zi si max 8 ore/zi.
Restul timpului este activitate.
ich weis, was zuviel ist, das ist zuviel.
-

Horvath
- Membru Expert

-
-
de arina » Mar Mai 22, 2007 11:34 am
...k,deja intram in filosofie,..da dar pana vine somnul ce faci,....poti fi atat de obosit incat sa nu mai poti vb si nu itzi vine sa dormi,nu e de la cafea e de la obisnuintza zilnica cu programul care il ai....de aceea eu propun tututror aiudenilor sa incerce sa-si codimenteze viata cu o activitate sportiva,....si de aceea am propus arta spre dans...sa stiti ca [prin dans sau orice sport uiti de griji,necazuri,...chiar si de oboseala...si sa stiti ca dupa o activitate din asta mos ene vine si inchide genele mai repede....si intradevar ajung la parerea dvs somnul e o necesitate..pt ca maine incepem de la inceput...e o noua zi care putem sa ni-o codimentam....numai bine
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de sabu » Mar Mai 22, 2007 1:15 pm
activitatea mea sportiva zilnica e urcatul scarilor pana la etaju 4. de lene si comoditate ma duc la lucru cu taxi desi nu as face mai mult de 20-30 de minute pe jos, in fine ... dimineata ii greu. cand ma intorc ma intorc pe jos. inainte jucam fotbal saptamanal, acum sincer nu prea mai am timp. asta este!
i dont like mondays
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de Horvath » Mie Mai 23, 2007 8:48 am
Intradevar miscarea este curata sanatate, dar trebuie sa ai timpul necesar pentru asa ceva, macar 10 minute / zi.
Nu este o prostie sa fugi in jurul blocului sa dai vreo 5 ture (depinde de bloc).
Noi majoritatea suntem obijnuiti sa levnim si acest lucru aduce si boli si probleme in sanatate.
Sunt multe de spus dar sunt sigur ca stiti si voi despre ce e vorba asa ca, multa sanatate.
ich weis, was zuviel ist, das ist zuviel.
-

Horvath
- Membru Expert

-
-
de arina » Vin Mai 25, 2007 1:49 pm
...fiind o pers activa,si nu imi place sa stau locului,si at cand sunt obosita,de ex in fiecare seara ajung acasa dupa noua...de la repetitii,cum spuneam cu dansul,chiar si in weekend uneori samb mai mult....abia ma mai tin pe pic ,ca imi deschid calc dau druml la muzica si dansez,...decat sa dai ture prin parc sau in jurul blocului as sugera mai mult misc in dans...e si sanatoasa si te si binedispune...pti sa o practici pe orice vreme...oricand...in casa,in parc,la scoli,la job si etc. chiar si in camera sau dormitorul propriu...te scapa si de monotonie...si de lenevie...nu ai cum sa stai ascultand muzica...si cu timpul cumspuneam tu ti-l organizezi...10 min de misc nu strica chiar si at cand esti obo dupa o sapt incarcata ...mie ati putea sa imi spuneti toti Arina,ma simt old cand sunt luata cu dvs...numai bine si pretuitiva timp libercu orice numai nu leneviti...viata o avem pt a ne bucura de ea,nu sa ne lasam prada oboselii...
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de JustAngel » Mar Mai 29, 2007 3:58 am
Miscarea este buna cel mai bine dimineata la prima ora. Iti da mai multa energie de-a lungul zilei.
Eu alerg dimineata 30 minute si seara o plimbare de 2-3 km cu sotia. Si vb lui Arina dorm fara probleme.
Alex Szilaghi
-

JustAngel
- Moderator - aiudeni in strainatate

-
-
de arina » Mar Mai 29, 2007 11:43 pm
foarte bine,sa ai somnul bun...  )....eu o jum de ora neatza fac dans,...ma reincarc cu cea mai mare energie care imi e ma ajuta sa fac fatza zilei....de incheiat tot prin dans o inchei ...neatza quick,iar seara slow....si asa bine dorm....
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de andyc76 » Dum Iun 17, 2007 12:05 pm
-
andyc76
- Nou venit!!!

-
de arina » Dum Iun 17, 2007 10:56 pm
..super tare,dak e adev, un nou loc de a cunoaste pers si te a interactiona mai mult cu ei...chiar e nevoie si de asa ceva....numai bine ...si abia astept at
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de Rami » Lun Iul 23, 2007 6:33 pm
yay, ce pacat ca nu prea am timp sa vin pe acasa. 
orizont.designrevolution.ro
-

Rami
- Membru Senior

-
-
de arina » Mar Iul 24, 2007 12:45 am
las nu fi trist...poate o sa ai o fereastra candva si poti fugi,...inca nu s-a deschis....chiar este o investitia super tare clubul...am chef d emult fun sa se deschida mai repede...rami ce zici,o partida de bowling sua snookers?!....mie ambele imi plac dar inca nu am avut posibil sa le joc doar am vazut cum s e joaca....stiu doar biliard....am auzit ca e mai tare snookers...
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de Rami » Mar Iul 24, 2007 1:59 am
arina scrie:las nu fi trist...poate o sa ai o fereastra candva si poti fugi,...inca nu s-a deschis....chiar este o investitia super tare clubul...am chef d emult fun sa se deschida mai repede...rami ce zici,o partida de bowling sua snookers?!....mie ambele imi plac dar inca nu am avut posibil sa le joc doar am vazut cum s e joaca....stiu doar biliard....am auzit ca e mai tare snookers...
Snookers nici nu se compara cu biliardul. in schimb, bowling habar nu am .. am dat o singura data cu bila aia si mi-am luxat imcheietura
revenind la snooker, e foarte dificil. probabil o sa jucam daca o sa am eu, tu ... timp... nu se stie nici odata.
-

Rami
- Membru Senior

-
-
de arina » Mar Iul 24, 2007 3:41 pm
 ....saracutul...incheietura de la mana sau d ela picior?...eu azi am incercat prima data bowling si m-am descurcat destul de bine....numai 2 popice au ramas in pic..
deci rami o partida de snookers...facem cand vei trece prin aiud...p.s. eu stiu regulile le-am luat de pe net mai treb parctica...dar dupa cat de usor prind orice sunt sigura ca ma voi descurca...  numai bine....si o zi usoara...
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de Rami » Mar Iul 24, 2007 5:06 pm
arina scrie::lol: ....saracutul...incheietura de la mana sau d ela picior?...eu azi am incercat prima data bowling si m-am descurcat destul de bine....numai 2 popice au ramas in pic.. deci rami o partida de snookers...facem cand vei trece prin aiud...p.s. eu stiu regulile le-am luat de pe net mai treb parctica...dar dupa cat de usor prind orice sunt sigura ca ma voi descurca...  numai bine....si o zi usoara...
mersi. deci ramane cum am stabilit 
-

Rami
- Membru Senior

-
-
de arina » Mar Iul 24, 2007 7:18 pm
dap...  asa ramane...
p.s. pt toti la care le este cald si sunt prin casa sau la serv...intrati pe site acesta ,dak vreti sa va distrati....www.youtube.com si scrieti salbatic...apoi mergeti in jos pana unde scrie WILD`S...va pupi dulce pe toti...sa imi spuneti o parere de acel clip...  dak doriti....
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de Rami » Mar Iul 24, 2007 7:26 pm
amatori .. destul de bine sincronizat.. dar se poate si mai bine.
-

Rami
- Membru Senior

-
-
de arina » Mar Iul 24, 2007 7:29 pm
da,se poate intradevar si mai bine....numai cand nu prea vi la repetitii...eu zic ca totusi a fost bine....
e de la ziua pamantului din aiud....anul acesta cand am prezentat eu spectacolul...
p.s.a fost un dans de spectacol...
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de Rami » Mar Iul 24, 2007 7:30 pm
deci: tu ai fost in show ? sau doar i-ai pregatit ?
-

Rami
- Membru Senior

-
-
de arina » Mar Iul 24, 2007 11:40 pm
eram si eu....coregrafia este a mea,...da,eu i-am pregatit pe scurt,...de fapt 7 perechi am pregatit dar nu am avut spatiu sa intram toti...a intrat cine a vrut sau cina a fost mai spontana si a vrut s afaca show... 
ARINA
-

arina
- Membru Junior

-
de Rami » Mie Iul 25, 2007 4:09 am
huh... ce prostie domne' pregatesti 7 perechi.. si nu ai unde sa le bagi sa danseze  )
asta e ... suntem in romania  ):P
-

Rami
- Membru Senior

-
-
Înapoi la Locuri de petrecere a timpului liber!