| |
 |
 |
| judetul alba, românia |
|
| |
bine ai venit |
| pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
| |
| cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
| |
| AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Situatia Romaniei in general, politica, social, evenimente curente din Romania.
de Horvath » Joi Dec 11, 2008 12:51 pm
Sunt curios care sunt parerile aiudenilor depre criza mondiala, cat va mai dura? cat ne va afecta? unde se ajunge? si etc..
ich weis, was zuviel ist, das ist zuviel.
-

Horvath
- Membru Expert

-
-
de babilou » Dum Iun 20, 2010 4:04 pm
Catholita.
-

babilou
- Membru Junior

-
-
de Horvath » Lun Iun 21, 2010 9:10 am
katholou?
ich weis, was zuviel ist, das ist zuviel.
-

Horvath
- Membru Expert

-
-
de Maxalama » Vin Iun 25, 2010 4:23 pm
In general, crizele de supraproductie (nu e cazul celei actuale, stiu) sint ciclice: 10 - 12 ani. Romania nu le-a cunoscut datorita sistemului economiei centralizate si statale; nu zic ca a fost bine, zic doar ca sistemul a permis mascarea lor. Criza financiara actuala - zic unii - a fost provocata; eu, unul, ma declar sceptic... mai mult consider ca a fost provocata datorita dorintei de acumulare exacerbata. A afectat in principal piata investitiilor, si adiacent piata creditelor. Parerea mea este ca se iese incet-incet din ea; mi se pare ca atunci cind indicele de crestere economica este in stagnare sau ascensiune pentru 3-4 luni consecutive se considera ca s-a iesit din criza. Tarile cu sistem bancar puternic si stabil nu au simtit-o la aceasi magnitudine. Partea proasta este ca in cazul crizelor, ultima care-si revine la nivelul anterior crizei este piata muncii.
Ca o parere personala: Ro este mai mult afectata de proasta guvernare, si sistemul mafiot instalat la toate nivelele de guvernatza. Cum era vorba aia cu 'omul sfinteste locul' ?!
-
Maxalama
- Membru Junior

-
-
Înapoi la Situatia actuala, politica, sociala din Romania