left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Pentru baieti cu amputatii / Baieti pe picioare

donatii, anunturi umanitare. cineva are nevoie de ajutorul tau
/* aiudonline nu poate verifica toate anunturile si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori sau neadevaruri

Pentru baieti cu amputatii / Baieti pe picioare

Mesajde robilix » Mie Mar 24, 2010 11:55 am

Anunt umanitar...

Buna ziua.
Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze.
Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un hadicap.
Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit " Baieti pe picioare" sponsorizat de Asociatia Auci din Italia.
Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic.
Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza.

Va multumesc

Contact: Dedulescu Cristian-
00.40.762.300.688
00.40.21.451.18.47
deducrysty@yahoo.com
http://asociatia-auci.blogspot.com/

Pasii care trebuiesc parcursi pentru a intra in acest proiect sunt urmatorii:

1) Completarea unui formular cu date personale ( nume si pronume, varsta,adresa unde locuieste, telefon, adresa e-mail, inaltime, greutate si cateva cuvinte despre modul in care a ajuns la amputatie)

2) Este nevoie de un set cu fotografii, din care sa se vada cat mai bine handicapul (amputatia) pacientului respectiv.

In momentul in care avem toate aceste date personale insotite de fotografii pasii sunt urmatorii:

1) Eu, Dedulescu Cristian colaborator al Asociatiei Auci le voi trimite catre doctorii de la Auci.

2) In momentul in care datele personale si fotografiile, ajung la asociatie, sunt studiate si analizate de doctorii de specialitate. In functie de gravitatea cazului si de situatia financiara si sociala, fiecarui pacient ii va fi intocmit un dosar medical.

3) In urma acestor investigatii pacientul intra pe o lista de asteptare cuprinsa intre 4-6 luni.

4) In momentul in care pacientului ii va veni randul sa mearga in Italia (Roma) pentru protezare si recuperare, v-a fi contactat telefonic si prin e-mail de catre reprezentantii Auci.

5) Toti pacientii care merg in Italia beneficiaza de la Asociatia Auci de urmatoarele: transport dus- intors cu avionul, cazare, masa, constructia protezei si recuperarea necesara GRATUIT. Pacientul nu va plati nimic.

Toate costurile sunt suportate de catre Asociatia Auci

Proiectul "Baieti pe picioare" este structurat in urmatoarele faze:

Faza1: Semnalarea cazurilor de catre colaboratori locali AUCI si culegerea datelor,care prevad fisa anamnestica si documetare fotografi.

Faza2: Transmiterea fisei de mai sus si evoluarea acesteia de catre staff-ul tehnic,condus de catre dr Massimo Liberatori si dr Franco Loreto Male.

Faza3:C omfirmarea aptituduni tehnice a cazului si monitorajul pacientului(diverse evaluari in serie,de catre colaboratori locali;contract telefonic direct si continu intre dr Massimo liberatori si pr Ilie Ursachi si pacient)pentru o perioada de cel putin sase luni.Aceasta observatie urmareste stabilirea motivului real al subiectului privind proteza si disponibilitatea sa de a se dedica indicatiilor clinice si parcursului riabilitativ.

Faza4: Transportarea pacientului in Italia pentru tratamentul protezic si de reabilitate.
Constructia protezei si programul educativ-reabilitativ al folosirii protezei sunt efectuate de Centrul de Proteze INAIL.

Faza5: Monitorajul,urmare punerii protezei,se va face pe o perioada nu mai mica de patru ani,considerand ca perioada de valabilitate a unei proteze este estimata de la doi la patru ani.

Faza6: Proiectul prevede,acolo unde este posibil,o reinserire al pacientului in universul muncii luand in considerare si o eventuala colaborare cu societati locale.

Obiectiv general: Inbunatatirea conditiilor de viata ale persoanelor cu handicap din Romania promavand dreptul persoanei la integritate fizica.

Obiective specifice: Rezolvarea situatiei fizice a persoanei amputate care se afla la baza gravei situatii precare sociale.Inbunatatirea conditiilor de sanatate psihologica ale persoanelor cu handicap.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Re: Pentru baieti cu amputatii / Baieti pe picioare

Mesajde Maxalama » Mie Iun 16, 2010 7:21 pm

Dac-o pot numi curiozitate (?!)... De ce numai baieti ?
Maxalama
Membru Junior
Membru Junior
 
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 09, 2009 5:01 am


Înapoi la Ajuta-l pe cel de langa tine!!!

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |