left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Doua locuri I pentru sportivii de la Dojokan Activ Aiud

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Doua locuri I pentru sportivii de la Dojokan Activ Aiud

Mesajde robilix » Mar Noi 30, 2010 11:07 am

Informatia de Alba - 25 noiembrie 2010

Două locuri I pentru sportivii de la “Dojokan Activ” Aiud

În perioada 13-14 noiembrie, a avut loc la Braşov Cupa României la Karate, competiţie la care au participat 600 de sportivi din 83 de cluburi din toată ţara. Clubul Sportiv “Dojokan Activ” Aiud, condus de către Nicolae Crăciun, în calitate de preşedinte antrenor, a participat la campionat cu 12 sportivi şi a ocupat locurile podiumului de premiere, remarcându-se, după cum obişnuieşte de mulţi ani, cu rezultate remarcabile.
Aşadar, pe lângă locul 1 obţinut la Kumite pe echipe, la băieţi, categoria 15-16 ani, clubul Dojokan Activ Aiud a luat locul 1 la Kata, categoria 11-12 ani, graţie performanţei Andrei Crăciun, locul 2 la Kumite, categoria 15-17 ani, ocupat de sportivul Szabo Zsolt şi două locuri 3 la Kumite, categoria 15-17 ani, obţinute de Iulia Dodoc şi Szakacs Robert.
Eduard Os, în vârstă de 7 ani, a luat locul 2 la Kumite, categoria 7-8 ani, iar Andrei Alexa, care are doar 5 ani, a luat tot locul 2, la Kata, categoria -7 ani.
Nicolae Crăciun, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate WKC, a precizat că clubul “Dojokan Activ” se pregăteşte pentru participarea la Cupa Mondială de Karate pe Cluburi, care se va desfăşura în Italia, la Brescia, în perioada 15-17 decembrie .
“Salut noile performanţe ale sportivilor karateka aiudeni. Suntem mândri de Clubul “Dojokan Activ” şi rezultatele pe care le înregistrează cu perseverenţă şi consecvenţă la competiţiile naţionale şi internaţionale. Şi cum sprijinim sportul aiudean, am alocat şi în 2010 pentru clubul “Dojokan Activ” suma de 9.000 lei, iar pe viitor vom face tot ceea ce putem pentru a susţine şi noi, acest sport”, a declarat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud. Sorin Poparadu
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |