left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Cinci vicepresedinti stabiliti la PDL Alba

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Cinci vicepresedinti stabiliti la PDL Alba

Mesajde robilix » Mar Ian 25, 2011 10:12 am

Monitorul de Alba - 25 ianuarie 2011

Cinci vicepresedinti stabiliti la PDL Alba

Pregatirile pentru alegerile din cadrul organizatiei judetene Alba a PDL sint in plina desfasurare. Deja au fost stabiliti cinci vicepresedinti, cei desemnati la nivel de colegiu electoral, pentru restul functiilor existind deja concurenta.
Dupa cum a anuntat, vineri, senatorul Alexandru Peres, au fost deja constituite birourile permanente de colegii pentru toate cele cinci colegii, care au desemnat cite un vicepresedinte. “Sint, in general parlamentarii de pe colegiile respective: Cornel Olar, Clement Negrut, Nicolae Dobra pe Aiud-Ocna Mures, Radu Rosianu pe colegiul Cugir-Zlatna si Vasile Crisan pe colegiul 1 Alba Iulia. Ei vor fi confirmati de Biroul Permanent Judetean si trimisi catre Biroul Permanent National pentru validare. Exista posibilitatea ca acesti vicepresedinti sa candideze si pe o alta pozitie, pentru ca statutul permite doua functii. Si exista intentia ca o parte dintre ei sa candideze si pentru functiile de presedinte, prim-vicepresedinte, secretar general. Deocamdata exista intentia”, a declarat Alexandru Peres.


El a dezvaluit ca, pina in prezent, pentru functia de presedinte si-a depus candidatura doar Mircea Hava, insa pentru functia de secretar general, de exemplu, exista deja doua candidaturi. S-ar putea sa fie trei. Eu mi-am depus”, a confirmat senatorul, refuzind insa sa spuna care este contracandidatul sau. “Lista este deschisa pentru toti candidatii. Pe anumite pozitii sint deja doua persoane, chiar si trei. Cred ca este bine sa fie concurenta, sa vina colegii mei care considera ca delegatii ii vor vota, sa vina si sa candideze”, a mai spus Alexandru Peres.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |