left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Elevi "Made for Europe"

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Elevi "Made for Europe"

Mesajde robilix » Lun Mar 21, 2011 9:56 am

Monitorul de Alba - 21 martie 2011

Elevi “Made for Europe”
Autor: Adrian AVRAM

Concursul Made for Europe faza judeteana si-a desemnat cistigatorii. Judetul Alba va fi reprezentat in faza nationala de catre elevii de la Colegiul Tehnic “Apulum” din Alba Iulia cu proiectul Comenius multilateral „Diversity enriches our culture-“If I were to unite Europe again, I would start from the culture”- Monnet”.

In concurs au fost inscrise 10 proiecte derulate in 7 unitati scolare din judet in perioada 2008-2010 si respectiv 2009-2011. Proiectele s-au bazat pe promovarea zonelor turistice existente in Romania, iar de-a lungul celor doi ani de desfasurare, elevii au avut ocazia de a arata tinerilor din alte state europene, o parte din traditiile noastre in cadrul vizitelor pe care le-au facut in tarile partenere.


Podiumul a fost completat de elevii de la Colegiul Militar “Mihai Viteazu” din Alba Iulia care au ocupat locul 2 cu proiectul Comenius multilateral “Let’s promote and share the beauty of our region” si din nou de tineri de la Colegiul “Apulum” pe locul 3 cu proiectul Comenius multilateral “Sustainability in action: Thinking global and acting local”. Mentiunile au fost acordate elevilor de la Colegiul Tehnic Aiud pentru proiectul Comenius multilateral “Game and learning in Europe”, Liceului Teoretic Teius pentru proiectul Comenius multilateral “Humour in the youth’s life”, iar cea de-a treia mentiune a fost cistigata tot de elevi de la Colegiul Tehnic “Apulum” pentru proiectul Grundtvig “European practices of mentoring with young people, adults of risk of social disadvantages and school drop-out”. Diplome de participare au primit elevii de la Scoala cu clasele I-VIII “Vasile Goldis“ Alba Iulia, Colegiul National “David Prodan” Cugir si de la Colegiul Tehnic “Alexandru Domsa” Alba Iulia. Juriul format din cadre didactice si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean au acordat si un premiu de popularitate cistigat de o alta echipa de la Colegiul Tehnic “Alexandru Domsa” Alba Iulia.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |