left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Cursa Inimii Cetatii

Articole care au aparut despre Aiud, despre aiudeni.

Cursa Inimii Cetatii

Mesajde robilix » Joi Apr 28, 2011 8:55 am

Monitorul de Alba - 28 aprilie 2011

Cursa Inimii Cetatii

Peste 1000 de persoane au participat ieri la “Marsul persoanelor cu handicap - Cursa inimii Cetatii”. Ajunsa la cea de-a patra editie, manifestarea are drept scop constientizarea societatii cu privire la dificultatile cu care se confrunta zi de zi persoanele cu handicap, dar si promovarea drepturilor pe care acestia le au.


Startul a fost dat in jurul orei 17,00, in fata Catedralei Reintregirii, iar toti cei prezenti au parcurs traseul santurilor Cetatii. Dupa incheierea marsului, cei prezenti au luat parte la un spectacol sustinut la pavilionul expozitional din fata Casei de Cultura a Sindicatelor de solisti ai Centrului Cultural “Augustin Bena” Alba, Ansamblul 60^ al Centrului de zi pentru persoane virstnice Alba Iulia, copii din cadrul Centrului Scolar de Educatie Incluziva Alba Iulia, Fanfara Copiilor din Petresti, formatia instrumentala “Marius Moga” din cadrul Centrului Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud, membrii Asociatiei Nationale a Surzilor din România – Filiala Alba si elevi ai Liceului “Horea, Closca si Crisan” Alba Iulia.
La mars au luat parte, pe linga persoanele cu diverse grade de handicap, institutionalizate sau neinstitutionalizate, si organizatori si oficialitati locale si judetene. Ca si anul trecut, manifestarea a fost sustinuta, incurajata si promovata de catre indragita interpreta de muzica populara, Leontina Farcas.
Evenimentul a fost organizat de catre Consiliul Judetean Alba, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba, împreuna cu Asociatia “Cusset Aiud Echange” Franta, Asociatia Nationala a Surzilor din România – Filiala Alba si Asociatia de Ajutorare Alianta Handicapatilor din România.
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
Avatar utilizator
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline
 
Mesaje: 5638
Membru din: Vin Noi 15, 2002 2:40 pm
Localitate: Cluj, Romania / fotolix.ro

Înapoi la Articole, publicatii, ziare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |