left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Cum sa iti alegi pantofi de alergat potrivit - Le Coq Sporti

Vrei sa vinzi ceva? ... cauti sa cumperi ceva? ... vrei sa te angajezi?

Cum sa iti alegi pantofi de alergat potrivit - Le Coq Sporti

Mesajde robobyal » Mie Ian 31, 2018 4:42 pm

Aşa cum ştie orice alergător, încălţămintea corectă este fundamentală oricărui program de antrenament, pentru obţinerea unei performanţe competitive ulterioare. Pentru alergători – atât cei experimentaţi, cât şi pentru începători – alegerea unui nou set de încălţăminte de alergare de înaltă performanţă este o investiţie semnificativă şi aceştia trebuie să fie foarte bine informaţi pentru a face alegerea corectă pentru nevoile personale ale fiecăruia.
Deşi poate că este uşor să aveţi încredere într-o pereche veche de pantofi, încălţămintea incorectă vă poate mări semnificativ riscul de vătămare şi poate diminua eforturile sportive şi performanţa dvs. din timpul antrenamentelor. Efortul de a fi supus unei evaluări corecte, pentru a alege încălţămintea corectă, reprezintă o investiţie înţeleaptă atât pentru sănătatea dvs., cât şi pentru performanţa sportivă.

V-aţi întrebat vreodată ce face ca un pantof să fie corect pentru dvs.? Care se potriveşte cerinţelor dvs. personale şi ce ar trebui să căutaţi atunci când investiţi într-o încălţăminte perfectă? Am vorbit cu expertul în încălţăminte sportivă, Neil Fetherby de la Sportlink Running & Fitness, despre importanţa alegerii corecte a pantofilor de alergare.Doriti sa incercati pantofi de la Le Coq Sportif - https://www.epantofi.ro/le_coq_sportif.html
Imagine
A. Analiza mersului oferă alergătorilor cele mai importante informaţii cu privire la stilul lor de alergare, pentru a îi ajuta şi consilia să aleagă cel mai adecvat tip de pantofi. Deoarece, alergând, se poate ajunge la peste o sută de paşi pe minut la o forţă egală cu de aproximativ trei ori propria greutate corporală, pe fiecare pas.

Există o mare probabilitate ca, pe distanţe mai lungi, majoritatea persoanelor să calce şi pe partea din afară a călcâiului, după care talpa să se rotească către interior şi înapoi, proces denumit pronaţie. Aceasta este o mişcare naturală, prin care piciorul distribuie şi dispersează forţele de impact. Totuşi, la un mare număr de persoane, apar semne ale rotaţiei peste nivelul moderat către excesiv, când talpa se roteşte către interior prea mult, făcând ca arcul plantar să cedeze sub presiunea forţelor de impact.

În acest caz, apare pronaţia exagerată. Uneori şi mai ales dacă pantoful de alergat este prea moale, această mişcare este exagerată şi provocată chiar de pantof. O analiză a mersului pe piciorul gol va măsura foarte corect gradul natural de pronaţie al piciorului, alături de mişcările piciorului şi corpului, după care fiecărei persoane i se poate recomanda încălţămintea corectă. Când se diagnostichează pronaţia exagerată, se recomandă purtarea de încălţăminte care oferă suport de-a lungul secţiunii mediane a pantofului.

Uneori, unii pantofi de alergare oferă mai mult suport decât alţii şi este de dorit să purtaţi doar încălţăminte care contracarează rotirea către interior, de aceea este important să înţelegeţi nivelele de pronaţie exagerată, şi iată de ce este esenţială analiza video a mersului. Întreg personalul nostru de la Sportlink este calificat, toţi având cunoştinţe, experienţă şi un background care le permite să evalueze corect fiecare persoană.

Luăm în calcul fiecare formă de corp, fiecare persoană şi rutina acestora de alergare, precum şi vătămările avute. Pronaţia insuficientă (supinaţia) apare când piciorul nu se roteşte suficient în interior, adică are o mişcare prea mare în lateral atunci când intră în contact cu solul. Această categorie de alergător va avea nevoie de un tip neutru de pantofi de alergare, cu accentul pus pe absorbţia şocurilor şi pe amortizare, spre deosebire de aceia care oferă absorbţia şocurilor şi suport median.
robobyal
Membru Junior
Membru Junior
 
Mesaje: 16
Membru din: Mie Feb 22, 2017 3:08 pm

Înapoi la Anunturi (vanzari, cumparari, oferte, cereri ... )

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |