left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
    
 
 
cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro
 
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni
 

Ruleta online

Nu iti place ceva? Ai gasit o eroare? Spune-o aici ...

Ruleta online

Mesajde robobyal » Joi Iun 14, 2018 12:29 pm

Descoperă cele mai bune strategii de joc la ruletă și sporește-ți câștigurile la cazinourile online. Înainte de toate trebuie să mă fac clar înțeles. Jocul de ruletă este un joc de noroc, unde suntem doar la mâna destinului, iar astfel spre deosebire de pariuri sportive, blackjack sau alte tipuri de jocuri de noroc, cunoștințele noastre nu ne ajută mai deloc. Astfel nu există o strategie miraculoasă care să ne permită să ne îmbogățim peste noapte, deși sunt convins că știai deja asta.

UTILIZEAZĂ CELE MAI BUNE STRATEGII LA ACEST CAZINO ONLINE!
Chiar și așa, există foarte multe strategii care au ca scop mărirea șanselor de câștig, iar în cele ce urmează le voi prezenta pe cele mai cunoscute și cele mai interesante. Voi scoate în evidență inclusiv minusurile lor, iar la final ține de tine să te hotărăști ce strategie pentru ruletă te decizi să folosești. Înainte de a prezenta cele mai bune strategii de ruletă online, îți recomand să le joci doar la ruletă europeană și să eviți ruleta americană, deoarece șansele de câștig sunt mai mici. De ce? Pentru că sunt oferite aceleași cote, dar cu diferența că la ruleta americană avem inclusiv simbolul ”00”. Asta înseamnă că la ruletă europeană casa are un avantaj de 2.5% în fața noastră, în timp ce la ruleta americană avantajul este de 5.4%.

SISTEMUL MARTINGALE
Încep cu Martingale fiindcă este cel mai cunoscut sistem de pariere, indifierent că vorbim despre pariuri sportive sau jocuri de cazino. Majoritatea au auzit deja de acest sistem, dar pentru ceilalți voi explica pe scurt în ce constă. Pui un pariu de cotă 2.00; în cazul pariurilor pe ruletă cel mai recomandat este un pariu pe culoare sau pe opțiunea par/impar. Dacă pariul este pierzător, pariezi din nou pe acel rezultat, dar dublezi miza, faci asta până când vei câștiga.

Exemplu: pariezi 1 RON pe culoarea roșie, dar pariul este pierdut. Următorul pariul îl pui cu 2 RON, tot pe roșu, dar pierzi din nou. Pariezi iar pe roșu, de data aceasta 4 RON, dar pierzi pentru a treia oară la rând. Al patrulea pariu îl pui pe 8 RON și câștigi. În acest moment ai câștigat 16 RON. Tu ai investit 15 RON pe cele patru pariuri, deci ai făcut un profit de 1 RON deși ai avut o rată de succes de doar 25%.

Partea bună este că un singur pariu câștigător compensează toate pariurile pierdute anterior, și te ajută să faci și profit. Dar există și părți proaste.

Dezavantaje:
Cel mai mare dezavantaj este acela că după o serie lungă de pariuri pierzătoare vei ajunge să pariezi o sumă foarte mare de bani. Să luăm exemplul de mai sus și să spunem că primele șapte pariuri au fost toate pierdute. Miza celui de-al optulea pariu va fi de 256€. Vei mai avea oare curaj să pui un astfel de pariu când ști că ai început cu 1€ și te "lupți" pentru un profit de 1€? Dar mai important de atât, vei mai avea bani pentru un astfel de pariu? Vei zice că sunt șanse mici ca un astfel de scenariu să aibă loc, ceea ce este adevărat, dar ai totuși curaj să te riști? Chiar și așa, sistemul Martingale rămâne una dintre cele mai apreciate strategii de ruleta online.
robobyal
Membru Junior
Membru Junior
 
Mesaje: 16
Membru din: Mie Feb 22, 2017 3:08 pm

Înapoi la Sugestii, reclamatii privind pagina

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2012 ::
   
Robilix WEB - Web Design & Identity  |  Foto Robert Lixandru  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |