left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  

cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro

AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni

Membrii pe forumul AiudOnline

Nu iti place ceva? Ai gasit o eroare? Spune-o aici ...

Membrii pe forumul AiudOnline!

Mesajde robilix » Lun Feb 24, 2003 7:10 pm

Am observat ca sunt cativa membrii ai forumului care si-au facut un cont dar de cateva luni nu au mai dat pe aici ... sa nu mai zic ca nu au postat nici un mesaj.

credeti ca ar trebui sa sterg aceste conturi?
Designers are meant to be loved, not to be understood.
- Fabien Barral -
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline

Mesajde arty fact » Lun Feb 24, 2003 7:39 pm

Nu stiu, uite si Narcotic are o explicatie plauzibila pt care nu a mai moderat la muzica- are examene! Poate altii citesc , chiar daca nu posteaza. Parerea mea este sa mai astepti , daca se poate.

arty fact, febr.2003
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde robilix » Lun Feb 24, 2003 7:41 pm

da, sigur ca se poate
ma refeream la cei care nu au nici un mesaj
ex. Alexandraf, si-a creat contul pe 15 Noi 2002 si nu a postat nici un mesaj
Badmsad la fel, 17 Noi 2002 nici un mesaj
RonninAngel, 17 Noi 2002 nici un mesaj

oricum le scriu un email inainte si astept 2 saptamani sa vedem daca raspud
daca nici macar la email nu raspund ... :arrow:
- Fabien Barral -
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline

ca sa fie bine.

Mesajde pity » Mie Mar 05, 2003 11:35 am

eu cred ca cei de pe forum ar trebui sa apara si la "aiudeni de peste tot" ca sa stim nu doar cum arata ci si ce au ei de spus acolo ca sa ne facem o idee despre cine sunt. :)
pity
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde robilix » Mie Mar 05, 2003 11:37 am

99% din cei de pe forum sunt si la "aiudeni de peste tot" :oops:
- Fabien Barral -
robilix
Administrator AiudOnline
Administrator AiudOnline

sa ma corectez.

Mesajde pity » Mie Mar 05, 2003 2:54 pm

:roll: Am vrut sa zic ca ar trebui sa facem cumva sa stim cine sunt cei care vb pe forum fiindca nu avem cum sa-i cunoastem doar dupa numele cu care intra pe forum...nu?de exemplu i-am rasp. la un mesaj d-lui Hadarig cu "tu"... :oops: :oops:
Iar Ralucai P. altfel ma adresez...cu "sister" ca stiu cine e...
Hmm... :)
pity
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde stefania » Mie Mar 05, 2003 4:19 pm

incurajez parerea lui Pity, chiar daca nu cunosc pe nimeni personal, tot trebuie sa stiu cum si in ce fel ma adresez cuiva, fara a neglija formulele de politete care se subinteleg. nu insist asupra pozei si aici pot spune ca sunt un pic contrariata pt. ca nu poti obliga omul chiar daca datele cerute nu sunt "foarte" personale :? si nici nu poti sa stii cat de reale sunt, de ex. eu nu stiu cine este dl. Trenuletz :arrow: pseudonim, diminutiv- in unele cazuri, nu este o mara problema, dar... :? :idea:
STEFY
stefania
Membru Senior
Membru Senior

o opinie

Mesajde ioan » Vin Mar 14, 2003 8:17 pm

Eu cred ca ar trebui sa ne adresam direct "numelui" cu care se identifica fiecare. Nu cred ca ar trebui sa ne "ascundem" dupa varsta, profesia, chipul... celui care ne adresam. De aceea, exprimarile oficiale/oficioase, de gen: dlui, dnei, drei, ar da un "mesaj" de distanta intre partenerii "egali" ai aiudonline-ului. Daca voiam sa fiu dl "Cutare", ar fi trebuit sa imi spun asa si nu simplu : ioan...
ioan
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde pity » Sâm Mar 15, 2003 2:13 pm

bine :)
pity
Membru Junior
Membru Junior

Re: o opinie

Mesajde claudiu » Sâm Mar 15, 2003 3:16 pm

ioan scrie:Eu cred ca ar trebui sa ne adresam direct "numelui" cu care se identifica fiecare. Nu cred ca ar trebui sa ne "ascundem" dupa varsta, profesia, chipul... celui care ne adresam. De aceea, exprimarile oficiale/oficioase, de gen: dlui, dnei, drei, ar da un "mesaj" de distanta intre partenerii "egali" ai aiudonline-ului. Daca voiam sa fiu dl "Cutare", ar fi trebuit sa imi spun asa si nu simplu : ioan...

Eu CRED ca sa va "puneti" toti prea cinstitele voastre fete pe forum :D
Hai cu ...curaj :) si sa lasam tot felul de elefanti..si alte jpg-uri care ne ascund identitatea.. etc :) daca tot e aiudonline..si e un loc de intalnire al aiudenilor.
"The only thing that ever really frightened me during the war was the U-BOAT peril" -Sir W.Churchill
claudiu
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde ioan » Dum Mar 16, 2003 7:05 pm

Claudiu, eu cred ca un chip "cinstit", fie ca se vede in usor in ceatza ( ca al tau), fie ca pozeaza artistic...nu ne va apropia (pe aiudonline) mai mult decat imaginea unui elefant tropaind printre cuvinte...si apoi cine imi spune ca tu esti adevaratul chip al carui text il citesc astazi, te mai reprezinta fotografia pentru textul de maine...?
ioan
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde dancor » Mar Mar 18, 2003 4:43 am

- Ma bucur ca prin ceea ce am citit pina aici sa constat ca intr-o alta pagina cind vorbeam despre acelasi lucru am avut dreptate - trebuie sa-i cunoastem mai bine pe cei cu care vorbim in forum - ii este cumva rusine la cineva cu conditia lui, cu ceea ce este sau ceea ce face, cu ceea ce-a fost sau ceea ce-a facut pina acum ( doar daca nu a facut "politie politica" ) .. uite spre exemplu , cineva din forum a reusit sa-mi strice aproape toata placerea de a mai participa la discutii - dar nu stim cine este --- si acum ca sa vad cine este cel mai tare la biologie -- persoana respectiva se ascunde sub numele unui renumit "tintar" , care pe deasupra mai este si purtatorul unor microbi deosebit de periculosi ( vorbeam de tintar ) ... presupun ca dupa cum s-a manifestat pina acum face parte (indirect ) din aceea familie - are o trompa lunga, cu care suge singele(taranilor) si transmite mai mult venin in jurul lui ....este vorba despre...... ? :arrow: :?:
dancor
Membru Senior
Membru Senior

Hai sa fim oameni si sa traim in comuniune

Mesajde Corpodean Marius » Mar Mar 18, 2003 11:45 am

Domnul meu
Nu stiu de ce va-ti suparat asa de rau dar forumul e un loc unde oamenii comunica . Acum daca cineva vorbeste intr-un fel mai diferit ca altcineva asta nu inseamna ca trebuie sa ne reragem ci dimpotriva trebuie sa incercam sa ne intelegem intre noi, nu sa ne izolam .
Imi pare rau ca cineva va suparat asa tare dar deaia suntem oameni sa ne intelegem .
Poate ca sunteti mai diferit decat multi de pe forum da asta nu trebuie sa influenteze forumul. Dumneavoastra sunteti un membru activ al forumului si ar fi pacat sa nu ne mai ajutati cu cate un subiect.
Deci va rog sa incercati sa priviti lucrurile si din pct celorlalti de vedere .
Va salut.
sper sa va scriu cat mai repede
Corpodean Marius
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde arty fact » Mar Mar 18, 2003 12:54 pm

De unde vii tu, Marius C. cu atata intelepciune? :-) Mai diplomatic de atat nici eu nu m-as fi putut exprima, zau!:-)Sa lasam insa "tantzarul' anofel sa raspunda... in ceea ce priveste taranii, nu cred ca s-a inteles punctul lui de vedere. Eu eram aceea care sustinea influenta covarsitoare a originii (nobile sau nu) asupra individului si el sustinea ca maretia se obtine prin efort propriu.Si pe mine ma ataca lumea si eu raspund, dar nu ma gandesc sa ma retrag. Cred ca asta a fost motivul pt care am inceput treaba aici pt a putea arata ca Aiudul nu e plin doar de aere si oameni care nu au habar sa scrie.Cred ca munca lui Robi s-ar fi dus de rapa daca site-ul continua sa achizitioneze "artisti-filosofi" a la Botica, adica niste diletanti care nu au habar de gramatica, istorie, arta, samd , vorbind cu lejeritate despre subiecte care ii depasesc si facandu-se ridicoli pe ei insisi si mai ales AIUDUL, caci despre asta e vorba, sa aducem servicii si nu deservicii orasului nostru!Acesta este singurul site reprezentativ al urbei noastre si trebuie reprezentat cu cap!

arty fact, martie 2003
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde anophelus » Mar Mar 18, 2003 2:45 pm

dancor scrie:- Ma bucur ca prin ceea ce am citit pina aici sa constat ca intr-o alta pagina cind vorbeam despre acelasi lucru am avut dreptate - trebuie sa-i cunoastem mai bine pe cei cu care vorbim in forum - ii este cumva rusine la cineva cu conditia lui, cu ceea ce este sau ceea ce face, cu ceea ce-a fost sau ceea ce-a facut pina acum ( doar daca nu a facut "politie politica" ) ..

Stimate domnule Dancor,
Nu stiu daca pana acum v-ati dat sau nu seama, dar forumurile sunt locuri de discutie publice si ca urmare rolul lor este de a discuta, de a face schimb de idei oral (cum sunt forumurile publice) sau in scris (cum sunt forumurile din diverse in publicatii sau de pe internet). (Si o sa va rog sa nu interpretati in modul dumneavoastra unic ideea cu "oral"-ul... luati-o in sens propriu si nu figurat!)
Dupa cum ati observat nu este necesara prezenta celui care emite o idee, si cu atat mai putin, nu este importanta identitatea lui. Daca doriti intalniri in genul "10 ani de la promotie" "balul bobocilor" "adunarea generala a locatarilor" "sedinta asociatiei pensionarilor din Aiud" etc., acesta nu este locul potrivit pentru a le gasi (doar daca nu or aparea ceva anunturi). Va rog nu mai pretindeti lucruri care nu-si au locul si rostul aici! V-ar multumi mai tare daca mi-as alege un avatar cu un tantarel? Fiindca observ ca elefantul si buda nu va starnesc aceeasi reactie ca si lipsa lor...

dancor scrie:...uite spre exemplu , cineva din forum a reusit sa-mi strice aproape toata placerea de a mai participa la discutii - dar nu stim cine este --- si acum ca sa vad cine este cel mai tare la biologie -- persoana respectiva se ascunde sub numele unui renumit "tintar" , care pe deasupra mai este si purtatorul unor microbi deosebit de periculosi ( vorbeam de tintar ) ... presupun ca dupa cum s-a manifestat pina acum face parte (indirect ) din aceea familie - are o trompa lunga, cu care suge singele(taranilor) si transmite mai mult venin in jurul lui ....este vorba despre...... ? :arrow: :?:

"De la sublim la ridicol nu este decat un pas!"... mai pot spune ceva? Discutii de genul acesta le incepeau pustanii de 12-15 ani pe mIRC si, de obicei, nu ma cobor la nivelul lor... nu am nici o reactie deoarece ma lasa indiferent! De la dumneavoastra ma asteptam la mai multa intelepciune pentru anii pe care ii aveti, dar probabil ca e adevarata vorba cu "datul in mintea copiilor".

PS: Nu vreau sa jignesc pe nimeni avand varsta mentionata mai sus! Parerea mea este ca generatiile actuale de tineri sunt mai "intelepte" decat cele din anii trecuti, dar adevarul este ca fiecare padure are uscaturile ei.

Numai bine tuturor!
anophelus
Membru Senior
Membru Senior

Mesajde arty fact » Lun Iun 02, 2003 9:41 pm

Tin sa ma autofelicit: am scris 1000 mesaje! Sunt cel mai activ membru!:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde anophelus » Lun Iun 02, 2003 9:51 pm

Hehehheehe

FELICITARI SI LA MAI MULTE! :thumbup:

Trebuie sa sarbatorim evenimentul :D Deci, sa inceapa festivalul!!!! :notworthy:

:kiss: :hyhi: :dans: :drink: :bere: :drink: :band: lalalala :dance: la la :drinks: :band: tatatata :teleport: ta ta :bere: :drink: :band: :dance: :drink: :rolll: :drinks: :eyecrazy:
anophelus
Membru Senior
Membru Senior

Mesajde arty fact » Lun Iun 02, 2003 9:56 pm

Vai, mersic mult! Iti acord un dans, daca tot ai dat party in cinstea mea!.-))))
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde anophelus » Lun Iun 02, 2003 9:58 pm

Soseeeeesc! :inimioare: :iubire:
anophelus
Membru Senior
Membru Senior

bravo "campioanei"

Mesajde ioan » Mar Iun 03, 2003 7:27 am

Am simtit asa o atmosfera (doua , trei...) romantica aici pe aiudonline, intre voi, incat am lasat sa se termine muzica, dansul si zic si eu : sevus arty, felicitari :aplauze:
ioan
Membru Expert
Membru Expert

Următorul

Înapoi la Sugestii, reclamatii privind pagina