|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Cauat-i pe cei care nu i-ai vazut de mult si despre care nu mai stii nimic ...
de arty fact » Mar Dec 03, 2002 6:08 pm
Salut!
As vrea mult sa stiu ce se mai intampla cu fostii nostri colegi de gradinita.Am si o nepoata acum (de fapt e nepotica lui Vio) si merge tot la Ovo-neni (aici neaparat trebuie sa ma corectezi tu, pt ca eu am ramas la fel de nestiutoare in limba maghiara!).Cu cativa colegi am mai avut contact , dar mi-ar place sa afisezi o poza cu toti, cu numele lor si sa-mi spui care pe unde e si cum si-a organizat viata.Sa incepi prin a-mi spune ce face Lili.
arty fact, dec 2002
PS- daca-mi spui, atunci iti spun si eu de cine-mi placea!!!!:-)))))
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de robilix » Mar Dec 03, 2002 6:12 pm
ar trebui sa schimbam atunci titlul topicului .. adica sa adaugam in paranteza anii in care am stat la gradinita .... cand a fost asta?
sora mea e la Cluj, acolo lucreaza ... si in rest umbla de zor prin tara si prin lume ... asha e serviciul ei (este coordonator program la centrul de resurse pentru diversitate etnoculturala ... sper ca nu am gresit  )
de alt colegi de gradinita ... hm ... poate daca facem o lista  o poza o sa caut pe acasa, trebuie sa fie undeva 
Designers are meant to be loved, not to be understood. - Fabien Barral -
-

robilix
- Administrator AiudOnline

-
-
de arty fact » Vin Dec 06, 2002 11:09 pm
Pe ceilalti ii mai tii minte? Care era amicul tau cel mai bun la gradi? Eu eram foarte atasata de Reka Ladanyi. Cat despre baieti, imi placeau cei micuti la inaltime-unul era Zsolt Kiss si cred ca mai avea un frate. Cu Zsolt as fi vrut sa dansez la spectacolul de dans popular maghiar, dar eram prea inalta si ma potriveam doar cu Zoltan Szabo, coleg pe care l-am mai vazut in studentie prin Cluj, dar de care imi era teribila jena, pentru cat l-am chinuit cu mofturile mele la gradinita.Am si acum poze in care efectiv plangeam de ciuda ca nu pot dansa cu cine vreau!  hahahahahahah Una din cele mai frumoase fete era Ester,pe care timpul nu a schimbat-o ca pe alte colege, putin mai "anonime" si pe care le-am vazut deja cu copii (sau insarcinate).Imi placea mult gradina de la Bethlen, unde ma ducea si mama mereu. Mama a terminat tot acolo scoala si parca si exista un fel de cupa (alba cu scris rosu) pe care imi zicea ca a castigat-o in ceva competitie sportiva.Cel putin asa tin minte.Bethlen este singura scoala cu "gradina", spatiu verde deosebit de frumos si ecologic.
arty fact, dec. 2002
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de robilix » Sâm Dec 07, 2002 1:26 pm
Oh .. amintiri  ... cum il chema numai, nu era din aiud. era aici la bunici in aiud, bunica lui era tot educatoare. Dar nu mai stiu de el din gradinita. ... hm Zolt Kiss ... nu cumva Tulit? De Kiss nu imi amintesc. Zoltan s-a casatorit, sta in Baia Mare parca. M-am intalnit cu el prin Cluj in vara. O sa ma duc acasa de sarbatori si o sa caut poze din gradinita
da, este si acum frumos acolo la gradinita ... ar trebui sa trec pe acolo sa fac cateva poze
Robert
-

robilix

-
-
de arty fact » Dum Dec 08, 2002 11:41 pm
Da, Tulit cred ca este numele, deoarece am vizitat site-ul tau si am vazut la poze personale si pe fostul nostru amic de gradi, cu propriul lui bebe. S-a schimbat tare mult!Dar Jolt? Mi-am adus aminte si de un alt coleg, Catalin, fiind singurul roman din grupa, cu exceptia mea.  ))
arty fact, dec. 2002
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de robilix » Lun Dec 09, 2002 12:10 am
Zsolt s-a casatorit inaintea lui Levi, insa el inca nu are bebe  e prin Aiud, lucreaza. M-am intalnit cu el acum o saptamana
Catalin  nu imi mai aduc aminte, poate doar un mic lapsus 
-

robilix

-
-
de ganganga » Mar Feb 25, 2003 11:32 pm
Mai copii,scriu aici in speranta ca stiti careva de o faosta familie Terhes...am fost la gradi cu fiul lor Arthur,si ce prieteni buni am fost...as vrea sa stiu ce a ajuns...sa-mi spuna si mie careva.Atat stiu,ca s-a mutat cu familia la Deva 
caut un drum intre naivitatea de a iubi totul si nenorocirea de a nu iubi nimic...
-
ganganga
- Membru Junior

-
-
de robilix » Joi Mar 20, 2003 5:37 pm
am intrebat in multe locuri, insa nu stie nimeni nimic
la ce gradinita ai fost tu coleg cu el?
-

robilix

-
-
de ganganga » Vin Mar 21, 2003 2:34 am
a fost la gradinita vizavi de lic avram iancu...aceea din dallas...dintre blocuri  Mersi ca te-ai interesat.
caut un drum intre naivitatea de a iubi totul si nenorocirea de a nu iubi nimic...
-
ganganga
- Membru Junior

-
-
de arty fact » Sâm Mar 22, 2003 6:13 pm
Doamne ca bun motto mai ai ganga! De-asta m-am implicat eu pe site!
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de ganganga » Dum Mar 23, 2003 11:27 pm
-
ganganga
- Membru Junior

-
-
de arty fact » Lun Mar 24, 2003 1:00 pm
Ma gandeam ca am avea mult de castigat daca ai mai adauga si alte eseuri sau poeme.Poate chiar referate scrise la faculta ai putea sa le adaptezi pt aiudonline, deoarece vezi ca aici, un grad de dificultate ridicat diminueaza placerea de a citi, insa un subiect serios, usor simplificat poate fi tare de folos.
arty fact, martie 2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
Înapoi la Prieteni, cunostinte, rude