left
AiudOnline.ro
judetul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  

cautare rapida aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor.
fotolix.ro

AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni

"Post" de moderator pe acest topic :)

Toata lumea o asculta, acum este timpul ca toata lumea sa-si spuna parerea.

Mesajde stefania » Mar Feb 25, 2003 5:15 pm

draga Arty, ai multa dreptate in ceea ce ai scris mai sus si recunosc ca si eu fac parte din una din categoriile enumerate de tine. m-am amuzat copios de stilul in care ai scris mesajul, nu credeam sa ai un spirit al umorului atat de.... :twisted: imi cer scuze dar nu gasesc cuvantul potrivit; in locul lui Dolph n-as sta prea mult pe ganduri :!: :o :roll:
STEFY
stefania
Membru Senior
Membru Senior

Mesajde arty fact » Mar Feb 25, 2003 5:32 pm

Astept inca reactia lui Dolph:-), caci pt el si cei asemeni lui am creat acest "exercitiu" de umor si imaginatie...nu m-ar deranja sa continui cu tine acel dialog, Stefy:-)))), dar sa zicem- tu esti oricum un membru vechi si activ !:-)
Mi-a mai venit o idee si cred ca voi deschide un nou subiect...

arty fact, febr.2003
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde sabu » Mar Feb 25, 2003 11:17 pm

8) mi s-a propus si postu` de dj la mine la scoala :D yee .. da-l refuz ca nu am timp sa-mi copiez temele :D
sabu
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde DOLPH`` » Joi Feb 27, 2003 12:37 am

Nici nu mai stiu cu ce sa incep:)......Downloadul nu ma intereseaza prea tarein primul rand ca merge foarte prost netul in aiud si in al doilea ca nu am timp pentru asa ceva.....Febra Popstarurilor:PPP Au aparut ca Ciupercile dupa ploaie un ex:Daca atzi urmarit EuroVision....iN afara de Nicola totzi au fost ca papucul......Scuze pt expresie dar asta e adevarul.Au aparut formatzii peste noapte care fara calculator canta exact ca si mine:).Si imi cer scuze ca eu sunt cam pasiv pe Forum dar nu prea am timp sa intru f des...Referitor la subiectul pe care l-atzi deschis...Nu am cuvinte:)))Probabil sunt si foarte obosit si nu am inteles eu chiar asa de bine Mesajul:)Oricum pt mie atzi fost o f buna profesoara:)Asta e tot ce pot sa spun
DOLPH``
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde arty fact » Vin Feb 28, 2003 12:30 am

Ihhhh, retractez tot ce am zis!:-) Dar ai inteles ce voiam sa zic, daca ma cunosti! Eram si eu obosita si cred ca o sa mai fiu, pt ca am mai primit cateva ore de lucru, asa ca ii inteleg pe cei harnici si cu job.Nu stiu, am impresia ca nici nu s-ar potrivi ca forumul de muzica sa fie moderat de o persoana care tot inainteaza in varsta... si ar fi fain sa se ocupe cineva care si asculta in prezent o gramada de noutati, care merge prin cluburi, de acasa, din Ro , ma refer. Sa existe si o voce tanara, nu doar babetzii in devenire sa aiba totul de zis!(adica, sorry, exact me!:-)

arty fact, febr.2003
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

obosita?!

Mesajde stefania » Vin Feb 28, 2003 12:52 pm

iar ma bag, dar sper ca nu o sa se supere nimeni.
Arty, erai obosita cand ai scris acel dialog plin de umor si imaginatie ?:o, reactionezi tare dragut la oboseala.
majoritatea celor de acasa sunt intradevar mai tineri decat noi, cei plecati, de acolo ar trebui sa vina subiecte si comentarii fierbinti, dar, in afara de faptul ca fiecare acorda cat poate din timpul sau liber(presupun) acestui spatiu, cineva scria la un moment dat ca nici nu prea sunt mari evenimente prin Aiud. eu consider ca poti sa ai 100 de ani si sa ai o voce si un suflet tanar; te contrazic aici, chiar daca nu-ti cunosc varsta, din cate am reusit eu sa-mi dau seama nu pari deloc cum ai spus tu.(nu vreau sa te"perii" si nici sa-ti intorc complimentul, nici sa-ti cosmetizez imaginea) :twisted: :lol:
STEFY
stefania
Membru Senior
Membru Senior

Mesajde arty fact » Vin Feb 28, 2003 1:18 pm

Trebuie sa vezi in orice fapt marunt un eveniment, cel putin asa trebuie sa lucreze fantezia jurmalistica, pt a putea scoate aur din piatra seaca.Prin urmare sa fii un alchimist. Ce-i drept, adolescentii sunt la varsta cautarii si unii nu stiu exact ce sau cine sunt ei insisi, necum sa aiba o parere valabila 5 minute!:-)De-asta generatiile trebuie sa se completeze. Din cate stiu, Dolph nu mai e un adolescent, asa ca astept mai multe de la dansul, in special informatii despre ceea ce cumpara, ce asculta, cum se imbraca, mai ales, ca am citit pe undeva pe aici, ca lucreaza la un mag. de casete, cd-uri si materiale audio... sa fie vb de magazinul "Arty"? Am fost surprinsa de numele firmei, e o alegere super,dar disociez pseudonimul meu de motivele pt care o fi ales proprietarul asta denumire!:-) Mersi Stef, si nu e necesar sa te scuzi cand intervii in discutii; nu e ca si cum am sta la mese diferite si vine cineva sa strice cheful...:-)

arty fact, febr.2003
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde DOLPH`` » Sâm Mar 01, 2003 12:46 am

Nu am zis niciodata ca atzi fi prea in varsta.....Nu m-am gandit nici un moment la asa ceva....Intradevar lucrez la Firma Arty...si imi pare bine ca lucrez acolo....Un lucru e imbucurator....Lumea a inceput incet incet sa mai cumpere si muzica....mai cumpara din pacate si muzica naspah dar asta e....Sper in scurt timp sa dispara manelele......Cu toate ca muzica Straina e foarte Scumpa a inceput sa se vanda si asa ceva.....Copii de 15-18 anii cumpara Bon Jovi.....Mettalica....Ac/Dc.....etc......Mie mi se pare un lucru imbucurator......Sper sa mai am timp sa intru pe net.Acum trebuie sa merg la servici.:P
DOLPH``
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde narcotic_ » Mie Mar 05, 2003 11:58 am

se cumpara Bon Jovi, Mettalica si Ac/Dc??
hmmm. nu'i rau.
...feels like I'm knockin' on Heavens door
narcotic_
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde DOLPH`` » Joi Apr 17, 2003 3:27 am

Aici cam nu mai zice nimeni nimic...Pot sa aflu si eu daca se ocupa careva sau nu de muzica?:)Sau daca sa gasit om pt postul de moderator?
DOLPH``
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde tuti » Sâm Dec 20, 2003 10:39 pm

hmmm post de moderator ?? :band: ce presupune asta ??:)) :roll:
Suna tentant , si as incerca ... dar mai sunt locuri "libere" ??? si totusi cat e de "grea" meseria asta ?? se plateste bine ?? :P :hammer: :)) (glumeam)
Harry, that`s my name!
tuti
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde arty fact » Dum Dec 21, 2003 11:24 am

:-) Se face voluntar, cu draga inima, de dragul conversatiei sau teama singuratatii, de dragul orasului Aiud sau pt tine insuti (a castiga experienta in relatiile cu publicul ;-)), pt a nu uita cum sa scrii si sa citesti, pentru tot ce crezi tu ca te-ar face sa scrii aici. Ai anumite responsabilitati. A mea este de a nu lasa un ton vulgar (gen mirc) sa se instaleze, sa cautam a ne exprima cat mai elegant sau amuzant sau spiritual asupra unor subiecte pe masura. Poti sa initiezi tu topicuri noi sau sa animi, moderezi discutiile altora (care se aprind sau lancezesc, depinde de caz). Ce spui? :-)
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde DOLPH`` » Dum Dec 21, 2003 11:35 am

Hmmm :( .Inca nu sa gasit nici un moderator....Cam nasol :!: .Eu as propune pe Sabu... :wink:
DOLPH``
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde arty fact » Lun Dec 22, 2003 11:37 am

Hm, nu stii ca Sabu are bac? Eu as sugera o alta persoana, care chiar s-a ocupat de asa ceva- Abby.
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde tuti » Lun Dec 22, 2003 10:24 pm

da , si eu am auzit lucruri bune despre abby ( referitor la calitatiile sale in domeniul muzici ;) ) asa ca eu ma retrag :roll: dar voi incerca sa activez in continuare pe aici :lol:
Harry, that`s my name!
tuti
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde arty fact » Lun Dec 22, 2003 10:35 pm

Stai putin! Chair te interesa asa ceva, Tuti? Daca da, vorbeste cu Robi, neaparat, pt ca eu sugeram asa... stii cum e, cand nu se arata nimeni, cand mai multi. Eu zic sa incerci macar, in special daca dispui de timp si calitati pt asa ceva. :-)
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde tuti » Lun Dec 22, 2003 10:37 pm

Am vorbit deja , asa ca mai "activez" asa , si apoi o sa mai vedem noi in timp ... :lol:
Harry, that`s my name!
tuti
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde arty fact » Lun Dec 22, 2003 10:46 pm

Sunt chiar curioasa ce iti place in materie de music? Scuza-ma daca ai scris deja si despre asta, dar raspund la nu stiu cate mesaje si mai uit si eu... :-)
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

Mesajde tuti » Lun Dec 22, 2003 10:48 pm

la ce te referi ? formatii . gen muzical sau ce anume ? :)
Harry, that`s my name!
tuti
Membru Junior
Membru Junior

Mesajde arty fact » Lun Dec 22, 2003 10:51 pm

Cam tot ce crezi ca poti include. :-)
arty fact
Membru Expert
Membru Expert

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica