|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Nu iti place ceva? Ai gasit o eroare? Spune-o aici ...
de blacklove » Joi Feb 26, 2004 4:26 pm
Plecand in primul rand de la subiectul Casandrei "Intzepeneala intzepenitzilor" si de la o problema mai veche de a mea (adica sensul sau directzia)  as vrea sa provoc pe totzi vizitatorii site-ului sa spuna (sa dea exemple) de "probleme"(idei,ganduri,sentimente..etc) care au fost rezolvate /schimbate ,datorita faptului ca au vizitat sau postat pe/acest site ....!
Asta sa fie oare momentul adevarului ??? Sa dam deci cartzile pe fatza !!!
PS- cei care au mers pe cacealma sa se gandeasca bine inainte sa scrie ceva  .....
Negrul e pur, pentru ca se pateaza foarte greu ..poate niciodata!
-

blacklove
- Membru Senior

-
-
de arty fact » Sâm Feb 28, 2004 11:12 pm
Utilitatea acestui site pt mine: contact cu lumea de acasa, timp petrecut in mod placut (deh, nu intotdeauna, cand razboielile on line sunt inevitabile!), EXERSAREA mainii/mintii in d-ale scrisului (articole, comentarii pe probleme interesante), dezvoltarea capacitatii de comunicare, construire a ceva pt aiudeni si provocarea lor la implicare si formarea de opinii publice.
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de ioan » Vin Apr 16, 2004 8:35 am
A trecut ceva timp de cand arty fact scrie, pe aici, lucruri care reprerzentau un fel de "crez". Aproape ca am crezut. Dar lipsa de exercitiu faptic si intelectual pune intrebari.
Care este "momentul adevarului" pentru blacklove, cel care incita la aceasta discutie? Care sunt cartile pe care domnia sa le "carteaza" pe masa vietii. Noi fiind mici "cartofori" sarim, ca fraierii, la "careu"
-

ioan
- Membru Expert

-
de blacklove » Sâm Apr 17, 2004 1:02 pm
Pentru mine aiudonline e un fel de CV - e una dintre dovezile ca am facut si eu ceva decand sunt pe aceasta lume ....
Initzial, in viata am mers la cacealma (asta e clar pt multa lume  ) si adversarii au dropat .... dar pacat ca "pe masa" nu era "un pot prea mare"... acum nu pot zice ca mai merg la cacealma ,pt ca mai tot timpul "deal-ru" ma serveste cu un "joker"  ....................................
Oricum... "jucatorii" adevaratzi pleaca de la masa cand au pierdut tot sau castiga tot....
Inca "sunt " la masa si cred ca mana care se apropie va fi un "careu" .... deja am "3 bucatzi"
PS: arty "nu a mai pariat nimik" in ultima vreme (cred ca nu-i mai intra cartzile) .... domnule Ioan dumneavoastra "cat decartatzi" ???
Negrul e pur, pentru ca se pateaza foarte greu ..poate niciodata!
-

blacklove
- Membru Senior

-
-
de roxana » Sâm Apr 17, 2004 3:17 pm
Ironia soartei face ca noi, plecati de la "vatra" sa cautam o legatura cu cei de acolo...Odata fugeam de micimea lumii de acolo... era insa atat de frumos cand aveam linistea Aiudului in minte si satucele alea pierdute, Ciumbrud, Sancrai, in suflet...
Am trait in multe tari, ani de zile, noi culturi si alti oameni, pot spune ca de cativa ani apartin lumii:!:
Lumea e ceea ce mi-am dorit intotdeauna si pacea e ceea ce visez uneori...
Am aflat de site de la un prieten din Ro si cand am vazut ca exista un semn lasat de locurilor care erau odata ale mele am inceput sa ma gandesc ca poate as putea sa ma intorc mai des, sa stau mai mult acolo, nu numai 2 saptamani in vacanta.... cand sunt pe site, desi nu o fac des, e ca si cum as fi acolo..
in ceea ce priveste extraordinara munca facuta de arty fact profit de ocazie sa-i multumesc in numele tuturor celor care au vazut lumea prin ochii ei... e poate o viziune obiectiva dar e mult mai mult decat nimicul fara sfarsit... deci, sper ca vreodata, acum sau mai tarziu, sa avem din nou aceleasi maini si aceiasi minte pe Aiudonline...
exista inca oameni care nu renunta, exista inca oameni care nu predau armele la primul steag de batalie care se inalta...
-
roxana
- Membru Junior

-
de robilix » Sâm Apr 17, 2004 6:22 pm
asha vorbiti de parca ar fi murit cineva
nu s-a intamplat nimic ... doar a hotarat arty sa nu mai modereze sectiunea de artisti a forumului
viata merge inainte
robert
Designers are meant to be loved, not to be understood. - Fabien Barral -
-

robilix
- Administrator AiudOnline

-
-
de ganganga » Sâm Mai 22, 2004 5:10 am
Se pare ca nu am inghetat de tot...Utilitate? sa vezi o alta fata a Aiudului, o fata alcatuita din chipuri distincte care respira, gandesc...si scriu despre ale lor pe Aiudonline. Incet, printre taste, reusesti sa ii intuiesti si sa ii observi devenind...cred ca se intampla ca si cum un pom ar creste in fata ta si tu i-ai putea vedea fiecare cerc ce se adauga:)
E o oglindire in timp...e misterioasa...ca orice oglindire in timp...dar, ca orice oglindire in timp are si zone intinse de desertaciune... 
caut un drum intre naivitatea de a iubi totul si nenorocirea de a nu iubi nimic...
-
ganganga
- Membru Junior

-
-
Înapoi la Sugestii, reclamatii privind pagina