|
 |
 |
judetul alba, românia |
|
|
bine ai venit |
pagina aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
|
|
cautare rapida aiudeni |
|
|
|
 |
Ai o legătură cu Aiudul? Înscrie-te acum în lista aiudenilor. |
|
|
|
AiudOnline.ro / forumul aiudenilor de pretutindeni |
|
|
|
Manifesatiri sportive ... anunta data lor, comenteaza partidele, spune-ti parerea despre sportivi.
de robilix » Lun Noi 18, 2002 10:25 am
Ce se mai intampla in Aiud in domeniul sportiv? Mai exista cluburi, si daca da care?
Designers are meant to be loved, not to be understood. - Fabien Barral -
-

robilix
- Administrator AiudOnline

-
-
de claudiu » Lun Dec 02, 2002 1:26 pm
Nu pot sa spun decat urmatoarele ... Metalul si Olimpia Aiud ? huh? 
"The only thing that ever really frightened me during the war was the U-BOAT peril" -Sir W.Churchill
-

claudiu
- Membru Expert

-
-
de robilix » Mar Dec 03, 2002 11:08 am
mai sunt si altele, de karate de exemplu
-

robilix

-
-
de robilix » Sâm Dec 14, 2002 10:45 am
-

robilix

-
-
de robilix » Sâm Ian 04, 2003 3:18 pm
chiar nu se mai intampla nimic in domeniul sportiv? 
-

robilix

-
-
de arty fact » Mar Ian 07, 2003 10:39 pm
Romanului i se pare ca muncind pana la epuizare pe ogor e gimnastica...
arty fact, ian.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de robilix » Vin Ian 10, 2003 1:02 pm
la noi cred ca nici la scoli nu se mai prea face gimnastica
ce sa mai zic la facultate ... mergeam numai la examen 
-

robilix

-
-
de arty fact » Sâm Ian 11, 2003 12:14 pm
La faculta erau cateva optiuni faine, din pacate m-am gandit prea tarziu ca as vrea tir.Oricum, la miopia mea...
arty fact,ian.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de dancor » Mar Feb 04, 2003 4:03 am
-- era prin anii 1964-1968 o pista extra de popice in spate curte la Casa de Cultura -- vesnic era plina de amatori - acolo am invatat popice si pina la urma am ajuns legitimat in div.B la Vointa Iasi -
- Fotbalul - 1959/1964 - Metalul Aiud era prin regiune, prin div.C si avea trei echipe - pitici/juniori/seniori - intrebatil pe dl.director SIMA DORIN de la f.ca de bere Ardealul ( daca nu ma credeti )
- Aiudul a avut si echipa de handbal in 11 ( Dinamo ) a fost si in div.A !
ce mai ! ...
vorba unuia - acum cred ca nici la scoala nu se mai face sport - cele mai tari competitii erau campionatele regionale scolare de volei si handbal unde permanent lic.1 A.Iancu se batea cu lic.2 Bethlem Gabor -
- daca nu stiti mai intrebati de parintii vostrii ... ce faceau ei toata vara cind erau elevi sau erau in vacantele studentesti ... drumetii la cabana SLOBODA ... mai este ?
-

dancor
- Membru Senior

-
-
de sabu » Mar Feb 04, 2003 8:31 pm
pai popicaria de care vorbitzi s-a mutat in alt loc si avea si cateva mese de tenis de masa.mi se pare ca se numea clubul sportiv vointza oricum prin 96-97 a fost inchis si 100 % e inchis si in acest moment (nu shtiu de ce a fost inchis caci la tenis de masa oricum mergea lumea).de volei nu am stiut  insa metalul aiud a fost in anii 90 si in diviza b ,iar acum mai este si olimpia aiud,tot in divizia d.de aceste licee nu shtiu ca eu sunt la hcc in alba iulia  pot spune insa ca echipa de baschet a scolii noastre este prima in alba iulia  deci se mai face sport in scoli ... 
-

sabu
- Membru Expert

-
-
de levynagy » Dum Feb 16, 2003 1:46 am
Eu am auzit că ar fi existat, în urmă cu aproximativ 30 de ani, o echipă de baschet (care este, poate, cel mai spectaculos joc cu mingea!) a Aiudului în Divizia B (meciurile se jucau în sala Colegiului "Bethlen Gábor", deşi era mai mică decât o cerea regulamentul)!
În experienţa mea de 10 ani de baschet, am jucat în Aiud mai mult cu cei de la Bethlen G., pentru că baschetul era privit aproape ca un sport "intelectual" în celelalte licee, care aveau o orientare industrială.  Am reuşit, încă atunci când eram elev la Avram Iancu (actualul Titu Maiorescu), să alcătuiesc - cu ajutorul tatălui meu, care a fost jucător de primă ligă naţională, în tinereţe, la Târgu-Mureş - prima echipă masculină a liceului de după 1989. Şi în urmă cu doi-trei ani - împreună cu d-nul prof. Sevan Cornel - prima echipă de fete a liceului care a reuşit să se califice la faza judeţeană a aceluiaşi sport. Cam atât ştiu eu şi văd că informaţiile acestea vă lipseau.
Dar problema - ridicată de robilix - cu cluburile de sport actuale din Aiud poate fi redusă, din pacate, la factorul economic. Nu sunt firme mari şi nu sunt bani. Şi atunci când există, nu sunt investiţi în sport (nici în cultură  ). Oamenii nu mai vor sa investească...în oameni şi în sănătatea generaţiilor care urmează. Păcat...de toţi, pentru că devin de la an la an tot mai bolnavi...  Mental, cel putin. 
-

levynagy
- Membru Junior

-
-
de DOLPH`` » Lun Feb 17, 2003 1:27 am
Sport......Hmmmmmmm.Despre acest capitol cam putzine lucruri imbucuratoare.Intradevar cu ani in urma era si Metalu in divizia B.Acum insa se zbate in divizia D FARA ROST DE IZBANDA DE A MAI IESI DE AICI din pacate:(Dar se pare ca si in Sport trebuie Banii Bani Bani......ca peste tot de altfel.....si in Aiud cum sunt atat de 'multzi' oameni binevoitori......nimeni cu ajuta cu nimic sportul.......nu numai fotbalul dar si celelalte sporturi din aiud se cam duc de rapa din cauza ca nu exista Bani.....A fost candva si un club de Judo in Aiud......acum nu se mai aude nimic de el:P...Si despre ATC este aceasi problema....aceasta asociatzie pur si simpu nu are unde sa faca antrenamente...si aici e vina primariei parerea mea.......oricum nu mai are rost sa mai zic foarte multe pt ca oricum nimeni nu ne baga in seama si oricum e pacat ca Sportul din aiud care odata ne-a reprezentat cat de cat sa se duca asa usor la Fund:((((((((((((Se pare ca noi nu prea avem ce face decat sa privim cum totul se duce de rapa:(Daca conducatori de Club si Autoritatzile nu isi dau interesul.........Nu demult am auzit o veste care ma cam dezmagit(Clubul de fotbal Metalul Aiud era pe cale sa se desfinteze din lipsa banilor) inca nu stiu nimic sigur si sper sa fi fost doar un simplu zvon Cam atat am avut de zis si Sper.....ca asa suntem totzi romanii...traim doar cu sperantza ca va fi mai bine....Sper sa mai avem ocazia sa auzim de sportivi Aiudeni
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de arty fact » Lun Feb 17, 2003 1:53 pm
Dolph, ai practicat vreun sport anume? Daca da, povesteste!:-)
arty fact, febr.2003
-
arty fact
- Membru Expert

-
-
de DOLPH`` » Mie Feb 19, 2003 3:08 am
Nu am Practicat pana acum nici un Sport......dar imi place f mult Sportul
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de narcotic_ » Joi Feb 20, 2003 12:44 am
dolph practica sporturi extreme. cum ar fi golirea halbelor de bere.

...feels like I'm knockin' on Heavens door
-

narcotic_
- Membru Junior

-
de DOLPH`` » Vin Feb 21, 2003 3:16 am
loooooool......ala nu e sport mah narcotic_ sau daca tuh il consider Sport.....Problema ta:)
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
de robilix » Vin Feb 21, 2003 11:30 am
nu se gaseste nimeni care sa modereze acest topic?
e cam slabut, un singur subiect
si in realitate e asha "subtire" sportul in aiud?
-

robilix

-
-
de DOLPH`` » Lun Feb 24, 2003 12:29 am
Intradevar Sportul din Aiud e foarte subtzire.Propun eu un Subiect.
CE PUTEM FACE SA AJUTAM SPORTUL DIN AIUD....SAU CINE AR PUTEA SA AJUTE LA REFACEREA SPORTULUI IN AIUD
-
DOLPH``
- Membru Junior

-
Înapoi la Sport